Ciclu dereglat?

Ciclu dereglat? | Autor: Sarag

Link direct la acest mesaj

Trimise - 18/09/2003 : 13:43:09
--------------------------------------------------------------------------------
Buna,

Eu citesc de mult mesajele voastre, dar nu am intervenit pina acum. Si eu sint o aspiranta de "mamica".
Vroiam sa va intreb si pe voi daca v-ati mai confruntat cu asa ceva:

Din luna iunie am inceput sa iau Duphaston. Inainte aveam un ciclu regulat, la 28 zile. Am remarcat ca imediat de la inceperea tratamentului, adica pe perioada verii, durata ciclului a scazut, avind trei luni la rind durata de 26 zile (doctorita spune ca poate fi si cauzat de caldurile foarte mari care au fost in aceasta perioada). Dar nu asta este problema cea mai mare.
In ultima luna, la 15 zile de la ultima menstruazione, am vazut niste pete rosii pe chilot (scurgeri foarte mici, e adevarat). Nu mi s-a mai intimplat pina acum.
Sint destul de ingrijorata...
Voi ce credeti?

SaraG

PS. L-am intrebat si pe nimeni, la sectiunea Intrebari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Si eu am inceput sa iau Duphaston si la 2 zile dupa asata am avut aceleasi sangerari ,dar problema este ca ele continua zilnic. Am intrebat si eu pe dl dr. Stanescu dar nu a rapuns inca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarag spune:

Buna Silvia,

Si multumesc pentru raspuns.
Si eu am mai vazut niste picaturi mici si in zilele urmatoare.
Dar erau chiar niste pete foarte mici.
Sa-mi spui si mie ce-ti zice doctorul.
Si te tin si eu la curent daca mai aflu ceva
(intre timp am sunat si la doctora mea).

Sa speram ca nu e nimic grav,

SaraG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

La fel s-a intimplat si la mine,abia stept sa vad ce va spune voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviuta spune:

Daca a mai avut cineva ''simptome''asemanatoare:
luna trecuta am inceput pt.prima oara sa iau anticonceptionale,desorelle.Am fost uimita cat a durat, aproape 10zile!? pe urma am sangerat cate putin in fiecare zi pana la urmatorul ciclu care a venit la 25 de zile!Acum astept sa vad care sunt reactiile in a 2-a luna.
Poate aveti vreun medic mai priceput ,ca eu mi-am pierdut incredeerea in ei:la cate luni dupa renuntarea la antic...se reinstaleaza fertilitatea?exista un "cel mult x luni"sau "cel putin x luni"sau este in f-tie de organism?
Pa la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarag spune:

Buna fetelor,

Am vorbit cu doctorita mea, si va scriu si voua ca sa va linistesc.
Mi-a spus ca daca e vorba doar de citeva picaturi mici (de regula pe la jumatatea ciclului), chiar pe parcursul a 1-2 zile, fara dureri abdominale si fara alt efect secundar (stare febrila etc), sa nu ne ingrijoram. Se mai intimpla.
Si la mine cel putin asa era: citeva scurgeri mici, fara dureri, fara febra.
Cauza nu ar trebui sa fie Duphastonul, cit mai ales caldura si stresul.
Va pup si va urez o zi buna!

SaraG

Mergi la inceput