bebe nu vrea san

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

scuze pentru offtopic, dar nu ma mai pot abtine!

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

e ok nu ma mai bag.. numai NU LASATI COPII SA MOARA DE FOAME !

Liliana, esti de groaza! Nici nu ai nascut, dar le stii pe toate! Nu moare nici un bb de foame, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

scuze pentru offtopic, dar nu ma mai pot abtine!

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

e ok nu ma mai bag.. numai NU LASATI COPII SA MOARA DE FOAME !

Liliana, esti de groaza! Nici nu ai nascut, dar le stii pe toate! Nu moare nici un bb de foame, stai linistita!

rectific atunci "SA RABDE DE FOAME ".
Multumesc pentru compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce sa mai zic, incurabil...cam ce mama si-ar lasa copilul sa rabde de foame?? nu despre asta e vorba aici, Liliana, ai vazut tu ceva de genul asta in mesajul Roxanei?...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ai mancat cumva ceva ce a modificat gustul laptelui? Usturoi, varza, conopida? E foarte posibil sa fie si de la asta.

Oricum - daca ai alaptat exclusiv pana la 4 luni, lactatia e deja ok, si e si pacat sa renunti. Daca ii arati biberonul, si mai ales daca are gaurica aceea mare, ca ptr cereale, atunci clar va prefera biberonul, ca e mura-n-gura.

Eu zic asa: trage un pui de somn zdravan (preuspun ca esti obosita si stresata, si asta poate influenta umorul lui bebe - sa-l faca mai plangacios, ca e pe aceiasi lungime de unda cu tine).
Apoi pune mana pe sticla de 2 litri de apa, si termin-o rapid. Vei vedea ca faci laptic mult si bun, si vei putea sa saturi copilu'.

Lasa biberonul ca e pacat sa ii dai formula, daca ai lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

eu am ris singura de ...mine
ieri mi s-a intimplat si mie b.b. are 3,5luni si na a vrut sa suga lapele de la piept, toata ziua curatasem casa si am gatit cind am luat-o la sin a intors caup in parte opusa. am lasat-o in pacepe la 16 mi-am facut o baie si m-am reaxat si eu ca doar totul erea ca la carte in casa si am lut-o in brate... am mincat
nu stiu de ce dar a fost ok poate ca m-a simtit nervoasa poate ca ...nu stiu
fa-ti o baie, relaxeazate si incearca si tu poate ca merge si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alte posibile cauze:
- caldura
- mucisori

Io is in aceeasi situatie, bb nu mai vrea la san, dar n-am alaptat exclusiv nicio zi, asa ca mi-am facut-o cu mana mea. De la o luna face nazuri la san si pana acum am reusit sa-l pacalesc, dar de 3 zile incoace cred ca puturosenia s-a combinat si cu caldura si a rezultat un megamofturos.

Pana una-alta trebuie sa intelegem toate ca formula nu e otrava si ca intarcarea timpurie nu e o tragedie, chiar daca beneficiile alaptatului sunt imense.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput