Ce credeti despre asiguariile de viata pt copii?
Sora mea are o fetita minunata de nici 2 anisori si mi-ai spus ca a sunat-o un consultant de la asigurarii pentru ai face Anei (bebelu) o asigurare de viata? Credeti ca e necesara? Dar sigura?
“#350;tiu c#259; nu #351;tiu nimic, #351;i nici m#259;car asta nu #351;tiu”. Socrate
Raspunsuri
lara_c spune:
Asigurarea este a bebelului sau bebelul este beneficiarul?
Sincer daca Doamne -fereste s-ar intampla ceva cu fiica mea nu m-ar incanta nici ajuta nici o suma de bani.Nici nu cred cA ar fi mare.Chiar sunt curioasa daca asig este a bebelui si doamne-fereste pateste ceva cat iau parintii?!!!
In schimb eu si sotul meu avem asigurari pt absolut orice ( si chilotii sunt asigurati- vb f serios)iar pt fiica noastra 2 conturi unde ii depunem lunar bani (unul din ele il poate atinge numai ea la 18 ani cand vom si stopa banii- acesta este un cont obligatoriu aici- si unul din ele pana la 16 ani am acces numai eu si de la 16 ea si il vom opri la 22 de ani cand termina facultatea).
Sincer, nu cred ca e necesar, o sfatuiesc pe sora ta sa depuna banii pe care i-ar platii pe asigurare intr-un cont, fetitei.
Este extrem de important.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
delsim spune:
Poate e vorba de produse de tip Majorat, care presupun ca parintii sa plateasca anual o suma , iar copilul intra in posesia sumei cu ocazia majoratului. Mi se pare ca in functie de firma de asigurari, se poate beneficia si se asigurare medicala in cadrul acestei polite , prin care sa se poate deconta anumite cheltuieli medicale ale copilului.
ioana_77 spune:
Sunt necesare! Exact, in caz de Doamne fereste!
Acum doua saptamani un fost coleg de liceu a avut un accident groaznic de masina. Aveau bb de 1 luna si in momentul in care au sunat la asiguratorii la care aveau polita au venit cu salvarea de la clinica care asigurau serviciile si l-au luat pe micut.(este ok, nu patit nimic grav)
Parerea mea este ca trebuie studiata piata f bine.
Nu se merita asugurarile gen Majorat, mai rentabile sunt depunerile intr-un cont.
CorinaDani spune:
In acest moment piata produselor de asigurare (de viata, de studii, de ce vreti voi) nu este nici complet dezvoltata, nici corect cunoscuta.
Totusi, cel mai simplu/sigur ar fi sa depuna banutii respectivi intr-un cont/depozit, exista atatea produse de economisire pe piata...
A existat un subiect pe forum, legat de asigurarile ING, cauta-l si vezi cate pareri negative au fost exprimate, mai ales de catre cei care au dorit rezilierea contractelor din diferite motive...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
ioana_77 spune:
Cred ca era vb de o asigurare medicala privata, cea de care beneficia bb colegului meu. Nu am cum sa obtin detalii, dar poate ne va lamuri cineva care lucreaza in domeniul asigurarilor, stiu ca sunt o gramada de persoane care fac asta.
Si noi am renuntat la sigurarile de tip Majorat ale copiilor, ne-au rambursat extrem de putini bani, fiindca profitabilitatea la momentul respectiv era de -(minus) 40%
lara_c spune:
Ioana 77 CorinnaDani, voi vb despre altceva.
Din cate stiu eu o asigurare de viata se plateste in cazul mortii copilului..Nu este asigurare de sanatate nici de studii.
In anumite cazuri se plateste suma si in cazul punerii diagnosticului de boala incurabila ( asta prevede polita mea).
De asta , parerea mea e ca nu imi tb nici o asigurare daca imi moare copilul.
In caz de accident grav, boala, ambulanta asta este alt tip de asigurare.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubidubi_a Sora mea are o fetita minunata de nici 2 anisori si mi-ai spus ca a sunat-o un consultant de la asigurarii pentru ai face Anei (bebelu) o asigurare de viata? Credeti ca e necesara? Dar sigura? “#350;tiu c#259; nu #351;tiu nimic, #351;i nici m#259;car asta nu #351;tiu”. Socrate |
aici e vb despre o renta de studii pentru copil, nu despre asigurari de viata. asigurarea de viata este pentru parinte.
mai sunt subiecte pe tema asta....cauta-le daca vrei informatii.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Adela P spune:
Eu cred ca era vorba de asigurare de viata pt parinti in care beneficiarul e copilul. Invers mi se pare tare aiurea.
Liliana82 spune:
Cred ca sunt ok si bebefice asigurari private de sanatate pentru copii si pentru majorat un cont , dar asigurari de majorat sau de viata pt copil nu stiu cat de utile ar fi.
alba_ca_zapada spune:
Draga Andreea, pentru o persoana care se ocupa de asigurari in calitatea pe care si-o declara pe profil de student/consultant, ar fi trebuit sa ii oferi tu surorii tale o asigurare pentru micuta.
Si sincer, ar fi trebuit sa ii oferi mai devreme nu abia acum cand face fetita 2 ani!!!
Bag seama ca numai eu ma prind ca in propozitie este vorba de o persoana care lanseaza un singur post si ala ca sa ne testeze daca facem coada la ea sa ne incheiem o asigurare. Cred ca sunt neam cu Socrate. (?!)... si merit sa ma transform in politistul de serviciu!!!
Hello!!! Este in schema un asemenea post??? Este bine platit???