Fetelor daca sunteti careva din Oradea va rog sa-mi recomandati un gastro-enterolog bun;micutul meu de 1 an si 3 luni are dureri de burta,intestinele bolborosesc,scaune dese 4 sau 5 zilnic,pastoase,mananca bine dar nu se ingrasa,nu doarme noaptea;am fost la 3dr.dar nu ne-au dat nici o rezolvare;nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa fac cu el;daca puteti sa-mi dati un sfat!
Salut! Nu sunt din Oradea, dar am avut o experienta similara cu fetita mea de 2 ani si 8 luni. Totul a inceput cand avea un an cu o enteroviroza. Am facut tratamentul recomandat atunci de medic, dar a ramas cu o sensibilitate la burtica. Am rezolvat-o, adica o tinem sub control cu regim si cu medicamente pentru refacerea florei intestinale pe care le ia periodic, adica cam o data pe luna. Am incercat cam tot ce se putea incerca. Sunt incantata de cum a reactionat la Erceflora duo, si pe asta suntem acum. Ii mai dau din cand in cand si Eridiarom
Doctor Ciprian Brisc si Doctor Fratila Ovidiu-Bv Dacia,Bl AN 52,tel-0259208106,pe ambii ii vei gasi la aceasta adresa si numar de telefon.
Sanatate micutului.
Multumesc pt.raspunsuri;avem regim de intoleranta la gluten si lactoza;scaunele din 4 au ramas la 2/zi;sa speram ca am gasit rezolvarea;