primul dintisor

primul dintisor | Autor: kathy_vl

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o intrebare la voi si as fii recunoscatoare daca ati putea sa imi raspundeti...eu am o fetita de 5 luni jumatate si se pare ca ii apare primul dintisor care este incisivul central DE SUS.eu am auzit k primul dintisor la copil ar fii incisivul central DE JOS.Aveti idee daca este vreo problema la bebelusa mea?va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Nu cred ca e vreo problema. Pentru linistea ta intreaba medicul.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu este absolut nicio problema

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am o prietena a carei fetita a avut drept prim dintisor o maseluta. acum ii are pe toti, fara probleme.
deci nu ai niciun motiv de panica

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

E adevarat ca in general ies cei de jos dar asta nu e o regula. Fiecare copilas e diferit asa ca nu te ingrijora, totul e in regula.

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

kathy, fetitei mele i-au iesit primii dintisori ( 2 odata) incisivii centrali (cei de vampiras) si la 1 an si 1 luna avea toti dintii si toate maselele iesite perfect. stai linistita, nu ai de ce sa te ingrijorezi, nu totul merge "dupa carte"...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathy_vl spune:

va multumesc mult...si raman datoare

Mergi la inceput