Mamici ian-feb 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Andruska spune:
La mine nu merge nici cu "parinti" in loc de reclama. Oare nu este ceva genul www.parinti.ro/... etc ?
Despre ce este vorba ?
Andra, ti-ai luat analiza ? Este bine ? Eu ma duc maine dimineata, sper sa fie totul bine, Doamne ajuta !
Pupici si voua,
Andra cu burtica de 21 saptamani si Andrei (4 ani)
Babee spune:
Ven, multam de sfat..mi-au dat si mie Maalox dar lichid..dar mare minune nu-mi face..Am niste galbenele de-acasa si mi-am facut ceai, imi face bine.Am alarmat-o si pe mama, si e pachetul cu tot felul de ceaiuri gastrice pe drum..Aici nu am fost sa caut, nu am prea mare incredere in naturismele lor...Si-apoi, galbenele si sunatoare am..din cate stiu sunt destul de bune.Incerc natural..niciodata n-am fost adepta medicamentelor..mai bine rabd decat sa ma intoxic .. e vorba despre bebe mai mult acum..
Multumesc mult de sfat..sper ca ce o sa fac eu o sa fie bine.Medicul de familie si-a dat acordul, internistul nu..Cu Dumnezeu inainte..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Misa spune:
Apropo, eu sunt superstitioasa. Uneori ma gindesc ca-i un semn de prostie...Dar nici la Stef n-am cumparat nici o hainuta si totul a fost OK, sa nu mai vorbim de mindria lu' taticu, cind a luat el prima paturica, prima caciulita...etc. Nu erau cele mai minunate hainute, dar fericirea lui era fara margini...si acum si-aduce aminte!!! Cred ca-i rezerv si de aceasta data bucuria, mai ales ca nu vrem sa stim dinainte sexul bb-ului.Avem rabdare..., dar numai in aceasta directie.
Si eu am senzatia ca mi s-a intarit burta,ca sta sa plesneasca, dar altceva nu simt.
Misuca-azi, inca 21 sapt
Ps. Voi ce mai stiti de Scuffy?
aramona spune:
Misuca, pe undeva ai dreptate:
noi femeile purtam bebicul 9 luni in burtica, noi suferim la nastere, macar atata placere sa lasam barbatilor, sa fie ei cei care cumpara copiilor lor primele lucrusoare, de care cu siguranta sunt foarte mandri. Eu nu sunt superstitioasa, probabil voi lua un strict necesar, cat voi avea nevoie pentru nastere si imediat dupa, dar nu doresc de pe acum sa iau copilului lucruri!
Si la fel ca si tine, doresc ca surpriza sa fie maxima, nu-mi doresc decat sa fie sanatos, in rest nu vreau sa stiu sexul bb-ului. Este si dorinta sotului!
Chiar, oare Scuffy pe unde-o fi? Spunea la un moment dat parca ca s-a hotarat sa vina in Romannia. Asa o fi, oare?
Ra (22 saptamani si ...)
Andra28 spune:
Dragi burticute,
nici nu stiu ce sa va spun, ca sa zugravesc axact ceea ce simt!!! Se pare ca voi avea un baietel, care acum are 23 de saptamani si este dezvoltat normal. Asa a zis dr, dar in ceea ce priveste sexul nu a fost foarte sigur.
Ieri, inainte sa plec la dr,la dus, am constatat ca sanioi mei au inceput sa produca colostru. Sper ca asta sa fie semnul ca voi avea lapte sa-l hranesc bine pe bebe. Oricum, indiferent de ce sex are, sunt fericita ca este bine.
Iar varsta lui este cu o saptamana mai mare decat ceea ce calculez eu de la prima zi a ultimei menstruatii.
Va pupicesc,
Andra- o fericita
Andra28 spune:
Scuzati greselile din text, dar sunt emotionata, sunt gravida.....am numai circumstante atenuante!!!!!!
Andra
Lavv spune:
'neata, burtici!
Eu una am avut aseara senzatia si am intrat in panica (apostrofata de mama, sora, cumnata ca am innebunit! :-) cum ca baietelul meu si-a schimbat pozitia, caci ma lovea cu piciorusele in vezica ...niste senzatii ciudate rau de tot... Am stat cumintica...ma tot gindeam daca se intoarce la loc ...
Acum am impresia ca a revenit pestisorul meu la pozitia initiala..ma bate de dimineata in dreapta..cica ii e foame :-)
Voi aveti senzatii din astea sau eu sunt paranoica si prea ii analizez toate miscarile? Chiar ma gandeam sa merg iar la ecograf sa vad cum stau cu colul, daca mai e usor intredeschis ca acum cateva zile...idei de-astea ciudate ... daca e primul bebita..daca mai erau altii inainte nu cred ca-mi mai analizam asa miscarile.
Noi am intrat in sapt. 24-a si doctorita nu ne-a dat vitamine..voi luati deja Prenatale? Analize ati mai facut?
Va astept sa mai discutam pe seama noului nostru familist :-)
Lavv
23 sapt si 2 zile
Andruska spune:
Buna dimineata !!!
Am ajuns si noi la birou si incercam sa ne acomodam cu atmosfera. Suntem cam obositi - petrecerea de sambata noaptea isi spune cuvantul - si credem ca maine vom sta acasa sa ne odihnim.
Nici noi nu luam vitamine sau fier, cu toate ca acum o luna am cam avut ameteli, insa dr nu ne-a prescris nimic. A spus ca la vizita urmatoarea, pe 7.10 ne va da sa luam fier. Ma bucut, ptr ca eu oricum nu prea mananc (adica DELOC) ficat sau carne de vita sau alimente care sa contina fier + ca trebuie asociat si cu vit C ca sa se asimileze si nu am senzatia ca luam toate cele trebuincioase din alimente, fructe, etc.
Analizele de sange cred ca le voi mai repeta undeva prin decembrie sau chiar ianuarie - cu putin inainte de nastere - asa am facut si cu Andrei.
Va pupam pe burtici si va dorim o zi minunata,
Andra cu burtica de 21 saptamani si Andrei (4 ani)
Crisnemes spune:
Salut burticute o zi buna va doresc la toate.
Mie dr mi-a spus sa iau prenatale de la 12 sapt. dar eu nu l-am ascultat si nu am luat , vara asta am mincat multe fructe si legume.
Am citit aici pe site ca in mod normal ar fi bine sa se ia deja prenatale pentru ca alimentatia zilnica nu asigura necesarul zilnic de vitamine pt. bb. ma duc sapt. asta si la medicul de familie si o sa intreb ce sa fac .
In rest bb este foarte activ si vad ca seamana intre ei , la nici unul nu le place cand stam in fund si cu ochii toata ziua in fata monitorului.
O zi minunata si o viata la fel
Cris
Coryydo spune:
'Neata dragi burticutze!
Cum va mai simtiti azi?
Noi suntem bine, bb se misca parca mai tare, adica ii simt loviturile mai puternice. Am inceput sa-l simt si cum se intoarce de pe o parte pe alta. E SUPERRRR!
Nici eu nu iau fier inca, doctorita de familie a zis ca numai din luna a 7-a imi mai da sa iau, deci pana atunci trebuie sa mancam sanatos si de toate!
Va pup pe toate,
Corina si bb Bogdan de 21 sapt