Ajutor ! ies caninii !!!

Ajutor ! ies caninii !!! | Autor: theli

Link direct la acest mesaj

Buna dimineatza fetelor!

Avem o maaaareee problema. Fetitei mele de aproape un an jumate ii ies caninii.Primul de jos deja a intepat gingia. E jale mare.La celalti dinti (inclusiv la premolari) n-a avut dureri f. mari, dar acu e ingrozitor.Am adunat deja un numar de 5 nopti nedormite.Urlete, tipete, nervi (arunca cu tot ce gaseste, loveste, se arunca prin patut, se da cu fundul de pamant).Singura parte buna e ca inca mananca binisor. Am folosit geluri, ibuprofen, sirop de calmare (calma baby)...Nu pare sa functioneze nimic.
Mamicile care au mai trecut prin asta...ce solutii ati gasit????

Multumim si pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multa dragoste, afectiune si rabdare!!! eventual intreaba pediatrul ce iti poate recomanda pt calmarea locului!!
din fericire noi nu am trecut prin asa ceva. nici nu am stiut cand i-au iesit toti dintii/maselele.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Rabdare multa, alte solutii nu cred ca exista. La noi, din fericire functioneaza gelul Dentinox, chiar azi-noapte a avut un episod de tipete, saracuta, intai tipa si apoi se vaicarea incetisor. Unii pediatrii recomanda chiar si sedative, daca intr-adevar copilul nu doarme toata noaptea, dar poate functioneaza totusi Nurofenul si gelul calmant.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dragoste, rabdare, imaginatie... tinut muuuuult in brate, povestit, inventat joculete/cantecele care sa'i distraga pentru moment atentia...
dentinox sau delabarre, nurofen la nevoie... cand era chiar rau de tot (cand ii ieseau cate 2/3 odata), cate o jumatate de novocalmin supozitor...
si din nou, rabdare si dragoste

vor trece si dintii, vor veni altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Noi am trecut cu brio cu CAMILIA ,sunt niste fiole unidoza pe baza de musetel,se gasesc in franta facute de laboratorul Boiron.http://www.boiron.fr/htm/Public/dents-bebe-camilia.htm

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si noi suferim pe tema asta e cumplit! nu il ajuta nimic. plus ca la fiecare dinte/canin/masea iesit(a) inevitabil se asociaza si un "carcaias", asa ca suferim la dublu.
si teo este unul din acei copii care face febra mare in aceste momente. de 3 ori am ajuns cu el la urgente, cu 39 febra...motivul erau dintii.
Noi zilnic facem AMR-ul...pana acum are 8 dinti, 3 masele si 2 canini. mai avem...

Ionica, am auzit de Camilia, am cautat in Ro insa nu exista. Nu poate fi inlocuit cu ceva similar? ce dilutie are? Eu am folosit contra colicilor Camilla 30 ch, in faza acuta si a ajutat, zic eu...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

ARIEL,chiar nu stiu ,mergi pe site si vezi ca e scri, eu nu am la indemana fiindca bebelina mea inca nu ii ies dintii,eu am folosit la cea mare si da e bun si de colici.

Eu il cumpar din franta,nu se gaseste in germania, mi-l aduce soacra cand vine in vizita sau cumpar eu cand mergem la ei.
Daca as fi avut la indemana iti trimeteam eu o cutie, caut pe net sa vad daca poti cumpara online.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Am facut cercetari, il poti cumpara pe amazon.com,nu stiu daca livreaza in romania.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si la noi e jale mare, la canini si masele...caninii-s toti acum, masele - 4...plus ca la Matei, apare mai mereu si un eritem cu bubite absolut groaznic..care trece dup ce-si face damblaua, nu mai ajuta aproape nimic, observ..
si el plange si se foieste tare noaptea, nu putem decat sa fim alaturi de ei...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc, ionica. o sa mai cercetez si eu. o sa il intreb si pe homeopat, caci ma dispera. eu la alex nu am stiut ce inseamna dintisori...
luny si la teo apare eritem fesier si face kk moale si acid in perioada aia. eu il dau cu un strat gros de penaten, vad ca il ajuta.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

pt dinti, remediul homeopat e chamomilla (se gaseste la farmaciile homeopate). noi am ajuns la dilutie de 200 (data de doctorita homeopata), ca am fost extrem de ghinionisti, toti dintii au iesit pana acum cu chinuri groaznice.
si am avut si "norocul" ca toti cei 4 canini sa iasa in acelasi timp, vreo 10 zile a stat cu febra 39-40. nu avea absolut nimic altceva, doar febra, iritatie, nu manca, dormea foarte prost spre deloc. ce mai, cosmar!
acum suntem la randul al doilea si ultimul de maselute. una de sus a spart gingia, cu greeeeu, in vreo 2 saptamani, acum vad ca e umflat pe aceeasi parte jos. cred ca toata vara o sa stam cu nervii la purtator .

DaviDependenta

Mergi la inceput