se dezbraca de hainute si sta cu papusile langa e

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Si fiica-mea face la fel. Zice ca ii e prea cald, sau ca o deranjeaza hainele, ca sunt prea stramte, prea aspre, gaseste ea ceva... si imediat fuge ca Mowgli in funduletul gol.
Chiar nu m-am gandit ca ar avea o problema. Am crezut-o ca ii e cald... Ce bine ar fi daca as putea si eu sa stau asa...

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

multumesc fetelor asa o sa am mai multe argumente de a o convinge pe cumnata mea ca fetita e perfect sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

La noi, e o tragedie cand e vorba de imbracat si avem doar 9 luni. Chiar si de multe ori cand punem pampersul, ne chinuim minute in sir, re rasucete, se zvarcoleste, se agata de mine si se ridica in picioare. La dezbracat nu e nici o problema, chiar isi trage singura bluza jos de pe cap.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Fi-mea tot ca fetita junglei sta. O aduc de la gradinita, o schimb... rezista juma de ora dupa care: "eu ma dezbrac!" si gata, scoate totul de pe ea.
Se simte mai bine goluta, mai libera.... si se joaca de-a marea si de-a statul la plaja. O sa-i treaca, imediat ce da racoarea toamnei. Nu ma deranjeaza, atata vreme cat n-o apuca dezbracatul pe-afara (S-a intamplat , a zis ca ea vrea sa se joace "de-a marea" si greu am oprit-o. Nu are notiunea de rusine apropo de nuditate si nici nu cred ca e o problema. Inca.

Si am mai vazut fetite care ar sta tot asa, mai mult fara haine. Cel mai frumos e sa fie lasate in pace, sunt tare haioase si au la dispozitie o viata sa le fie rusine de propria piele.

Mami de pisicuta (28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7

Mergi la inceput