Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Toria, n-am idee de la ce s-a latit, dar na ca s-a latit.Ai mers la medic cu raceala ta??Vezi sa nu fie ceva ascuns si serios si sa tratezi din timp.
Alexandra, ai grija cu dintii.La cel mai mic curent asa patesti, si incearca sa consulti un dentist, dar daca iti propune anestezie sau ceva pleaca.Nu este admisa lucrare in timpul sarcinii, mai ales radiografie!!!Eu am facut un control la 6 luni, si am pus o plombita mica, dar nici nu a durut cine stie ce, am suportat, anestezicul ii face rau lui bebe:in ultimul trimestru de sarcina nu mai ai voie sa calci la medic..acum nu stiu cand e urganta, de scos ceva su..doamne fereste.dar sper sa n-ai asa probleme...
Numai bine la toate.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Aaaah ! Cred c-am pus si eu de-o raceala (sper ca nu de-o gripa) - - vreau doar sa va spun, īnainte de-a trage (eventual) pe dreapta ca inima mea tot la Club Austria este.
Poate ca exista foarte multi prieteni pe lumea asta - deosebirea: voi existati concret, aici si acum. Pe voi va pot īntīlni, pe voi pot/am voie sa va cunosc si personal.
Trimiteti-ma naibii la culcare, sint asa de racita ca-mi umbla prin cap nu numai un roi de albine, poate si de vrabii... sper sa nu vina pasari mai mari... Īnsanatosire grabnica tuturor si aterizare buna (celor care eventual se simt acum ca mine, cu roiul de albine si raceala) pe pamīnt... e cel mai bun loc de aterizare pe care īl cunosc pīna acum.

Da-a.

Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

In primul rand, pentru Amelia La multi ani! Un si si de la mine!
Babee, multumesc pt primirea facuta in clubul vostru, ! Am vazut ca esti o pe ultima suta de metri, mai ai un picusor si vine , ai grija de tine si incearca sa te odinhesti acum cat mai poti ca dupa ce apare bebe adio somn de voie (sfat din experienta proprie-in primele 2 luni eram zombie si Daria a fost tare cuminitica dar colicii astia...)
TORIA, ai grija si da-i cu ceaiuri cu multa lamaie si miere. Alice si Jan cum sunt? Sper ca nu s-au imbolnavit si ei. Liviu a dat-o in bronsita si ia antibiotic acum , Daria aracit si ea si de doua zile m-a luat si pe mine de nu mai pot, nu-mi vine sa fac nimic si suntem 2 maraite si n-are cine sa-mi faca si mie un ceai Offf Doamne ca tare greu e sa fii singur printre straini! Pupici si voua si aveti grija de voi! Sper sa ne mai auzim pana plecati in Romania! Sanatate multa si un special de la Daria pt Alice si Jan!
NELKE, tocmai tu sa te imbolnavesti? Trage-i si tu ceaiuri fierbinti, lamaie multa, miere sa te faci bine repede. Eu m-am dat in fiecare seara inainte de culcare cu VapoRub si am putut respira si dormi linistita. Incearca si tu! Si cu Daria am aplicat aceeasi figura dar cu BabyWick Balsam. Sanatate multa si de la noi. Fa-te bine repede (e valabil si pt noi ) ca sa mai ajungem sa bem un vin fiert in Salzburg (valabil pt toate fetele).
Alexandra, sper sa nu te ia si pe tine raceala ca nu poti lua nimic cu bebe in . Tu cum te mai simti? Ai grija de tine!
Va pupam pe toate!
,
Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Draga Amelia, ca intotdeauna vin si eu la urma cu felicitarile si cu - scuze, de cind cu si cu ...
Are dreptate Toria si Babee ca te ia ametitul si crucitul de citit la pagina asta lata... oare nu mai intra la apa ?
Asa este Cat, tocmai eu sa racesc īn loc sa va dau un exemplu pozitiv si sa cu colegii... ca nu m-am mai dus cu ei la petrecerea de Craciun. Poate mai facem vreo īntilnire cu ? Ca motive adica sarbatori sint destule...

Mi-a povestit cineva cum s-a amuzat in piata de Craciun unde am fost noi (pe unde era bradul) deoarece era o italianca pe acolo care striga in gura mare indignata - nu e nevoie sa stii italiana ca sa intelegi: hmmm, nici un capucinno , peste tot numai vin fiert si nici macar un capucinno

Cu bine fetelor, ramineti frumoase si viteze.

Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele,

Va multumesc foarte mult pentru urari!
M-am bucurat foarte mult ca ati fost alaturi de mine, in aceasta zi, in care am schimbat prefixul .
Sa va povestesc cum am petrecut. Am fost cu sotuletul la pranz la restaurant , iar puiul mi-a facut cadou faptul ca a fost cuminte si a mancat snitel cot la cot cu noi. In rest o zi obisnuita...
Va pup cu drag si mai vorbim!
Inca o data va multumesc!

Amelia si Ana Maria.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

hop si io mai pe la urma:

LA MULTI ANI, AMELIA!!!!

sanatate, fericire, copii frumosi si puternici, si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!!

cu drag,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

LA MULTI ANI GABI!!!si un buchet mare de flori(virtuale)
Sanatate,numai bucurii sa ai alaturi de familia ta si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!Numai bine Gabi si ...fa-o lata azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

La multi ani, Babee!
Sanatate multa, implinirea tuturor dorintelor si nu in ultimul rand
o nastere usoara si un sanatos, papacios si cumintel!
Petrecere frumoasa !
,
Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

La multi ani Babee!Tot ce iti doresti sa se implineasca si ca prima dorinta un copil sanatos.Distractie placuta.te pup dulce.

gandler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

La multi ani!
Numai bucurii si tot ce iti doresti! Un bebe mic, frumos, destept si cu toate calitatile. Distractie placuta!

Amelia si Ana Maria

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput