canicula si puiutii nostri

canicula si puiutii nostri | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Va scriu in incercarea sa aflu daca copilasii vostri reactioneaza intr-un mod mai special la caldura de afara.
MIhai, 1 an si 4 luni, azi a refuzat sa pape aproape totul. Nu pare a fi de la dinti, caci spre seara, in parc a rontait un mar. Si pe la 5 a mai papat si o branzica cu smantana Tnuva. In rest, ciorbita, nimic nici de pui nici de vita minic.
Nici o alta fructa. Ia in gura si apoi scuipa. A baut in scimb foarte multa apa in comparatie cu cat de putina bea el in alte zile.
Sa pun refuzul mancarii pe seama caldurii?

Puiutii vostri au manifestari similare?

Sanatate multa tuturor!

Miri si Mihai

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi nu avem treaba cu mancatul deloc (doamne ajuta) insa mi se pare fff agitata in ultimul timp si ma gandeam ca poate e de la discomfortul termic. in rest totul e normal.

dar ca sa iti spun si parerea mea, cum gandesc eu atunci cand fetita mea nu are pofta de mancare: nu tot timpul poti manca intr-una la fel de bine, uneori mai ai nevoie si de o zi doua de mancare mai usoara (gemn fructe, legume). asa suntem si noi adulti. sau poate fi si cum spui tu de la caldura, cand, nici noi adultii nu prea avem pofta de mancare., bine ca bea multe lichide, asta e ff important pe caldura.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Da, la noi in mod clar canicula ii afecteaza nu neaparat apetitul, ci ceea ce mananca. Cand e ff cald, ca acum, nu vrea decat fructe legume crude, iaurturi, paine cu cate ceva rece (cum ar fi branza), iar mancare gatita (supa, carne, felul 2 etc) nu prea manaca la pranz...insa daca ii dai seara cand se racoreste vrea, ba chiar cere... Pe tipul zilei pot spune chiar ca nu prea mai are mese cand e foarte cald, daor ca rontaie la o ora 2 cateva fructe, rosii castraveti, branza, paine, lapte, iaurt .... La noi chiar are legatura, acum nu stiu daca la tine nu tine de altceva.

Si inca ceva, inca de anul trecut in perioadele de canicula a mea se trez noaptea sa bea apa (are o sticluta lg pat din care poate bea cand vrea. De fiecare data dimineata e goala sticla....

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mg spune:

da, si pe noi ne afecteaza...Fetita cand era micuta pe caldura uita ca mai trebuie sa manance, ii dadeam noi mai mult fortat cate un iaurtel sau o supita ca sa nu stea nemancata totusi, dar numai mancaruri usoare.
Baietii de 2 ani si 2 luni acum de cand e cald sunt mult mai agitati, la inceputul verii chiar se trezeau noaptea plangand...Le-am lasat aerul conditionat deschis dupamiaza si seara in camera lor (nu insa si noaptea), si de atunci au revenit la somnul linistit. Oricum nu trebuie scosi afara pe caldura, nici macar cu masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si juniorul meu mananca mai putin, cred ca tot din cauza caldurii. Sincer, nici eu nu pot sa mananc cine stie ce sau cat pe vremea asta.
Mai mult fructe, salate si iaurt. Si, bineinteles, multa apa!

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput