perinuta de calatorie
buna!
sunt bune pt copiii ce stau in scaunele de masina perinutele de calatorie? ii ajuta sa aiba o pozitie mai confortabila in timpul somnului sau nu?
noi pt baietelul de aproape 5 ani avem un chicco- fotoliu de masina auto key 2-3, insa cand adoarme nu-mi place deloc cum sta in el, aluneca si putin in jos, sta cu coloana stramba, cu barbita in piept...
ma gandeam sa-i cumpar si lui si fetitei cate o perinuta de calatorie pt o pozitie mai buna a gatului, mai ales ca vom calatori mult noaptea si vor dormi, sper....ce spuneti? are rost?
merci
lia
Raspunsuri
Tisina spune:
Lia, eu le-am luat copiilor mei din alea gonflabile, insa nu sunt deloc multumita de ele. Nu stau deloc confortabil cu ele la gat, pentru ca le da capul in fata (parca ii cocoseaza). Ei au gasit alta solutie pentru aceste pernite: le pun intre obraz si centura de siguranta si isi sprijina asa capul pe ele. Insa cand adorm, mai se dau si in partea cealalata, si parca sunt semne ale intrebarii. Eu inca mai caut o solutie pentru dormitul in masina, asa ca astept si eu sugestii.
Numai bine!
diuna spune:
Eu le-am luat din acelea pline, potcoave, dar copiii nu se dau in vant dupa ele, nici chiar cand le e somn, si nu insist pentru ca, recunosc, nici mie nu-mi par confortabile. Poate nu stim noi sa le folosim...?
Nicoleta spune:
Si eu am aceeasi problema cand calatorim... Ce le facem sa nu le mai cada capul in fata?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Dorsilia spune:
habar n-am, am lasat spatarul scaunului pe spate si a alunecat aproape pana pe jos, cu picioarele, centura ca ii venea peste gat :(
am citit ca exista pernute umplute cu hrisca, sunt mai scumpe dar mai bune decat cele gonflabile. Eu nu am vazut in magazine inca dar poate n-am cautat unde trebuie
incerc inca sa-mi imaginez cum sa fac sa-i asigur o pozitie mai buna a gatului si capului in timpul somnului.
fetita de 2 ani jumate inca incape in cosul/scoica de masina, desi era prevazut pana la 13 kg parca, ea are vreo 14 acum, insa observ o diferenta considerabila de pozitie...cosul ii asigura o pozitie muuult mai comoda in timpul somnului, o stabilitate mai buna, capul nu i se balangane in toate partile, i se sprijina natural pe o parte, umerii sunt bine sustinuti fara sa fie stransa in cos, ma gandeam sa-i iau un scaun, insa de cand am vazut cum doarme baietelul mi-a cam trecut, ea macar doarme comod cat de cat, chiar si daca nu are o scoica de renume mondial -bertoni-, chiar daca nu e foarte moale si buretoasa, captusita pe toate partile cu tot felul de materiale de bbc 100%