analize si alte investigatii

analize si alte investigatii | Autor: alinusha06

Link direct la acest mesaj

fetita mea de 3 anisori va incepe gradinita in toamna si va trebui sa facem un set de analize ,numai ca acum putin timp ne-am intors de la mare si a facut o entrocolita pe care o tratam ,este destul de slabuta( papa binisor ) si nu asimileaza are foarte multe scaune (cam 3-4 zilnic si asta inca de micuta)in decursul timpului am facut multe analize dar cam de un an nu am mai repetat decat cele de kk si urina, as vrea sa facem unele mai complexe (are 12kg la 3 ani )ceva teste de digestie ,medicului pediatru nu ii pot cere sa imi spuna ca nu se ingrijoreaza zice ca este ok copilul,dar este f slaba si pentru ca tot facem analize pt gradi as vrea sa fiu impacata ca este ok ,ce analize ar fii mai concludente?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Si fetita mea va avea la 3 ani tot vro 12 kg (la cum evolueaza)... LA fel, mananca de mancat destul de bine, nu ca altii dar mananca, insa asa este ea... Eu nu imi mai fac probleme demult... Nu stiu ce analize sa ii faci in afara de cele de sange complete (sa vezi daca are anemie, zaharul din sange, daca e vro infectie, vro carenta de vitamine sau de calciu...) si analize de urina si kk sa vezi daca are paraziti...viermisori... Intreaba la un laborator, sau vezi ca de obicei au lista cu preturi la analize acolo la indemana cand intrii...asa te poti ghida cam ce analize se pot face din o singura proba de sange... Asta daca chiar tii neaparat sa faci in plus fata de ce iti cere la gradi...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput