FIV de toamna 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ancuta multam mult, l-am sunat pe Niculescu si era in operatie, mi-a zis asistenta sa revin intre 12 - 12,30 si cand am intrebat daca are consultatii la cab.particlar mi-a zis ca nu, ce bine ca mi-ai zis ca azi este la cab., daca nu dau de el la spital sun la cab.particular.
N-am luat niciun fel de tratament in ultimile luni.
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Fetelor unt f.f.f.suprata si-mi ste frica de ceea ce urmeaza, am vorbit cu Niculescu si mi-a zis ca, daca sangerarea nu inceteaza azi, maine sa ma prezint la spital pt.internare si chiuretaj...mi este frica de moooooor, chiar daca este sub anestezie dupa cum imi spun prietenele mie imi este frica. Va rog sa-mi tineti pumnii ca totul sa fie bine...va pup si aveti grija de voi, vb.saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana,in primul rand tratamentul nu este acelasi la toate fetele.In functie de analizele hormonale si antecedente(daca s-a mai facut FIV si varsta)se da tratamentul.Eu am facut cu humegon care este mai slas si nu am depasit 5 fiole niciodata pt ca am raspuns f.bine tratamentului.Erau dne care faceau puregon ca Raluca de ex care este f.puternic.Interesul meu este sa am cati mai multi foliculi(viitori embrioni )pt ca altadata sa nu o iau de la capat.Din toti foliculii nu toti sunt apti sa iasa embrionasi.Pe noi nu ne-a deranjat lotul .Noi am avut incredere deplina in Ancar si echpa cu care lucreaza.Iti spun sigur ca stie ce face.La mine tratamentul a fost o luna jumatate si am avut vreo 15 sau 18 foliculi numai retin exact nr.
Eu am ales iarasi Medsana pt ca vreau embrioni multi,nu sunt sigura ca in alta parte voi avea tot asa de multi.La un tratament mai scurt ai mai putini foliculi mari.Eu nu pot fi sigura ca reusesc din prima.
Apoi nu stiu de ce dar am incredere mai mare(nu ma injurati pacientele lui Niculescu)in echipa din Grecia.Au experienta mai mare decat romanii.
In legatura cu punctia...nu ma refeream la punctia mea ci la punctie testiculara in caz ca spermograma este rea.Sotul meu are oligoastenospermie.Data trecuta a fost nevoie de ICSI.Grasimea mananca testosteronul si iese si mai rau spermograma.

si la toate!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

N-am apucat sa mai scriu pt ca sunt super prinsa la servici , plus tratamentul dar imi fac special timp s acitesc tot ce scrieti.
Ma gandesc la fiecare si acum cu ultimul mesaj de la Pia, in mod special la tine, iti tin pumnii, sa nu fie nevoie de nici o interventie si daca e sa fie totul bine. Trebuie sa se rezolve toate odata.
Altfel eu cu tratamentul inaintez, incep sa ma resimt in sensul ca sunt tare obosita (dar nici nu mai stiu daca e serviciul sau trat.!!).
Dar abea astept maine dimineata cand merg la primul test de sange si sa-mi spuna daca incep inj de hormoni sau nu. Tare, tare as vrea sa le incep caci altfel ma pune sa mai fac o saptamana intreaga de inj de supresie.
Trebuie sa fug la servici, va pup pe toate, bafta fetelor care fac FIV acum.
Cored: Nu te mai stresa, asa am fost si eu inainte de a incepe tratamentul si apoi m-am linistit miraculos. Scrieti pe hartie ce vrei sa-i intrebi si nu mai fa sute de socoteli. O sa fie bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanamagda

gabi, iar sunt in ceata...hai sa o luam pas cu pas: toate pacientele incep in aceeasi zi tratamentul cu menogon, da? dar eu raspund mai greu, tu mai usor la tratament, nu? eu s-ar putea sa fac punctie dupa 14 zile de tratament, tu dupa 10 zile, raluca dupa 12 zile; si atunci; cum ne aduce dr la un numitor comun? foliculii aia trebuie lasati sa cresca in ritmul lor, fiecare pacienta raspunde diferit la tratament; ceva imi scapa...please, lamureste-ma, cum e?
nici pe mine nu m-ar deranja "lotul" daca mi s-ar potrivi la fix data cind incep toate pacientele tratam., dar daca nu mi se potriveste? poate nu am norocul asta..si probabilitatea e destul de mare; intr-adevar, e f imp ca embriologii sunt f buni la medsana, stiu ca vin in ro o data pe luna(asa e si la sabyc), dar ma tem ca toata procedura e mulata dupa ziua sosirii embriolog, nu dupa raspunsul individual al pacientelor; eu nu am facut fiv in felul asta, asa ca sunt sigura ca ceva imi scapa, asa ca va rog mult sa ma luminati- gabi si raluca; merci mult, fetelor

Oana,sa nu te gandesti la doar 12 zile de tratament!Va fi peste o luna,cam 5 saptamani...timp in care se formeaza o gramada de foliculi.Daca nu cresc bine foliculii mareste dozele la unele si la altele micsoreaza dozele sau le mentine.

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutare tuturor fetelor!
M-am intors din concediu, dar nu din Tunisia cum vroiam ci din Italia.
Ce vesti bune imi dati? Raluca, Pia, Gabi cum merge tratamentul? Ileana ce mai faci? Scuze nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris si de o luna si jumatate de cand lipsesc eu am vazut ca s-au umplut paginile. Salut si celalate fete si va tin pumnii la toate.
Anca imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Va pe toate,

Monica

Mergi la inceput

Monica,

Fetele care fac FIV in toamna au inceput tratamentele,ma refer la Anemona,Cored,Raluca,Denisa(care nu a reusit primul FIV si acum il face pe al doilea) si Monbb...poate si PIA daca va fi bine pana la urma pt ca are ceva probleme cu o hemoragie.Au fost 2 sarcini pierdute fara FIV care acum sunt in asteptare...cand si daca vor incerca FIV.
Se pare ca ne strangem si pt FIV primavara:eu,Oana,Amaliutza...

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Stiu ca sunt o fricoasa si o plangacioasa dar de data asta e rau...mi-au iesit si analizele la cultura,bacteriologice...si rezultat Echerichia Coli cu antibiograma facuta+Candida Albicans care a iesit in testul Pap(infectios,candidoza).Sper sa nu fie prea rau,astazi il sun pe Ancar sa imi dea tratamentele pentru "minunile" ce mi-au iesit din analize.Cred ca ma asteapta 3 luni de tratamente si inca nu au iesit cele hormonale!!!!

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Votati pe forumul "Probleme&Sugestii"sa ne dea titlul inapoi!Vrem "Asteptand un ingeras in viata noastra".

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu vreau titlul inapoi..asta NU IMI PLACE.

Fiindca stiu ca....aveti un bagaj de cunostite..destule ca sa va cer parerea....
E absolut necesar sa faci o colposcopie.....chiar daca ai facut n ecografii, HSg..si etc...????
Ar trebuii sa o fac,(colposcopia)?
Daca se rezolva cu infectia sotului, luna asta fac inseminarea....

AniS

Mergi la inceput