acidoza metabolica

acidoza metabolica | Autor: gnm

Link direct la acest mesaj

va rog mult de tot,ajutati-ma sa gasesc informatii despre aceasta boala! finutul meu de numai 1 luna de viata se lupta sa traiasca. pierde bicarbonatul de sodiu din organism iar consecinta este ca are acidoza metabolica. tin sa precizez ca s-a nascut prematur,la numai 35 saptamani, cu 2,5kg din care a pierdut 600grame in primele 5 zile. din fericire a reusit sa recupereze iar acum, la 1 luna de viata cantareste 2,7 kg. in spitalul materno-infantil din malaga,unde este internat pt a 3-a oara, ii administreaza bicarbonatul in lapte, il stabilizeaza, il externeaza si dupa 2-3 zile de stat acasa face iar o cadere, in ciuda faptului ca, continua tratamentul si acasa. daca cineva a trecut printr-o experienta asemanatoare,va rog sa-mi spune-ti daca exista leac si dupa cat timp se rezolva aceasta problema.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gnm spune:

chiar nu stie nimeni nimic? va rog mult , mult, de tot!!!!!
mamica lui e la limita depresiei! plange intr-una! eu am ajuns sa nu mai stiu ce sa-i zic,ca sa o incurajez.am cautat informatii pe net dar nu am gasit mai nimic. gasesc problema dar nu si solutia.
SI MAI TRIST E CA I-AM AMANAT BOTEZUL!
era programat ptr azi la 12.30 , dar cum din pacate e din nou in spital, nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gnm

chiar nu stie nimeni nimic? va rog mult , mult, de tot!!!!!
mamica lui e la limita depresiei! plange intr-una! eu am ajuns sa nu mai stiu ce sa-i zic,ca sa o incurajez.am cautat informatii pe net dar nu am gasit mai nimic. gasesc problema dar nu si solutia.
SI MAI TRIST E CA I-AM AMANAT BOTEZUL!
era programat ptr azi la 12.30 , dar cum din pacate e din nou in spital, nu se poate.

Uite, aici un link in care s-a mai discutat despre acest diagnostic.
Poate te ajuta :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116003

Multa sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gnm spune:

MULTUMESC MULT PTR AJUTOR!
AS DORI SA POT CONTACTA CU TONNIA PENTRU ANUMITE AMANUNTE. DE EX:
FETITA PRIETENEI TALE MAI ARE PROBLEME? A RAMAS CU CEVA SECHELE?CARE A FOST TRATAMENTUL APLICAT? A URMAT VREUN REGIM ALIMENTAR? ETC.
TONNIA,DACA VREI,CONTACTEAZA-MA PE ADRESA: NICOLETAJOSE2007@YAHOO.COM SAU DA-MI UN BIP PE TEL:0034676662270 SI TE SUN EU.MULTUMESC ANTICIPAT!
MANUBUBU,LA FEL,AS DORI SA IAU LEGATURA SI CU TINE,DIN ACELEASI MOTIVE. MULTUMESC ANTICIPAT!

Mergi la inceput