prin Olanda cine e?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc mult!

Ai mei au cont, pot primi bani, problema era ca nu gaseam in Olanda serviciul asta si dupa mai multe cautari am dat de el.

Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Tot eu sunt , chiar daca stau in Germania vad ca sunt cea mai vorbareata de pe aici sau mai bine spus cea mai nelamurita (ca sa nu spun altfel )

Mai am o intrebare pentru voi, fetele din Olanda.

Dupa cum bine stiti parintii mei vor merge in Olanda de sarbatori, sora mea le-a facut invitatii la primarie (pe invitatie scrie in engleza si franceza, cred ca si olandeza), intrebarea mea este: trebuie sa traduca si sa legalizeze parintii mei in Romania aceste invitatii?

Exista de curand aceste zvonuri care mie sincer mi se par stupide, inteleg sa nu stie vamesul olandeza dar engleza e mai mult ca evident ca stie.
Poate are vreo importanta parintii vor calatorii cu avionul...

Astept raspunsuri de la voi,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Katink, nimeni dintre cei chemati de noi aici, din tara, n-au legalizat invitatiile. Atata timp cat pe invitatie este stampila primariei de unde le-ai luat nu cred sa fie probleme.

Dana

Mergi la inceput

Multumesc Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Daca sunteti abonati KPN si vreti sa sunati in Ro unpic mai ieftin, prin 0900 1927 platiti 5ct/min.
Povesti lungi si frumoase la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor si "despre copii" eu scriu mai demult pe site, dar uite ca sunt tare lenesa si la "prieteni dintotdeauna..."nici nu am intrat.
Eu locuiesc in Deventer, eu ce sa zic m-am adaptat foarte bine, poate si pentru ca mi-am facut ceva prieteni, poate si pentru ca sunt alt gen, nu foarte sentimentala si am trei prietene foarte foarte bune si vechi, dintre care una in Belgia cu care ma vizitez mai des.
Mie Olanda imi place, nu ca Italia , dar imi place mult...poate pentru ca dintotdeauna mi-a placut curatenia si spiritul germanic, mai ales centrele istorice ale aproape tuturor oraselelor imi plac.
Fetitza mea o sa creasca aici, aici e tzara ei, deci nu ar avea sens sa intorc spatele si sa privesc numai catre Romania cand acasa pentru mine a devenit acum aici...Am inceput sa invatz olandeza, care mi se pare chiar mai usoara decat daneza, am o prietena din Columbia si una din Finlanda. Cel mai mult mie personal imi lipsesc muntii si zapada, dar compenseaza cat de cat Marea Nordului cu peisajele ei barbare, pentru unii dezolante.
Daca vreti sa ne mai impartasim parei sau evenimente eu zic sa ne mai intalnim aici ca e pacat...fiindca eu am fost la petrecerea prietenei mele Marisol si acolo am vazut cat de mult se iubesc si se distreaza latino-americanii desi erau 5 fete din 5 tari diferite: Venezuela, Nicaragua, Mexic, Columbia si Argentina...noi toti suntem romani la urma urmelor. Eu zic asa de ce sa nu ne placa la fel de mult si Romania si Olanda?!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Si eu tot in Olanda locuiesc, in Amsterdam, dar doar de vreo doua luni. Am fost ce-i drept inainte in vacante lungi (cate trei luni, vara), deci nu pt sa spun ca am venit in necunostinta de cauza, dar doar in noiembrie am venit definitiv. Deci, teoretic, sunt inca in perioada de adaptare (dor de casa, nesiguranta, dor de prieteni, famile), plus ca inca imi astept actele de rezidenta si dreptul de munca, si ma lupt cu limba singurica pana incep cursurile. Dar pot deja sa spun ca imi place tare viata aici. E adevarat ca din perioadele in care am fost aici cunosteam mentalitatea oamenilor si imi facusem cativa prieteni, sau macar cunostinte de iesit la o cafea, mai e si noua mea familie (parintii si sora prietenului meu, care s-au purtat excelent cu mine si mi-au facut adaptarea mult mai simpla), si cateva romance pe care le-am intalnit aici....Deci nu pot sa ma plang:)
Nu am bebe inca, si nici nu ma gandesc sa am pentru o perioada avand in vedere ca am doar 23 de ani si vreau sa imi continui studiile aici...Asa ca am intrat pe acest site chiar cu scopul de a cunoaste alte fete din Olanda. Lena, chiar, poate ne intalnim la o cafea daca ai timp, ce zici? Cea mai buna prietena a mea locuieste in Enschede, asa ca cel putin o data pe luna fac drumul cu trenul prin Deventer....
Numai bine, fetelor!

Mergi la inceput