Scutece Pampers Premium Care

Scutece Pampers Premium Care | Autor: Bebe Beca

Link direct la acest mesaj

Ati vazut pe undeva? Au aparut? Eu am incercat Gima si Kaufland si am cautat online la sensiblu si help net...Dar nimic.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mi-a atras si mie atentia o reclama la TV azi...asteptam pareri, cine a folosit!

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Am vazut si eu reclama dar nu am gasit nicaieri noile scutece Pampers.In Carrefour-Unirii am gasit niste Pampers in ambalaj portocaliu,dar se numesc "sleep and play",se pare ca sunt vechile scutece fara banda laterala strech dar si fara lotiune.M-ar interesa si pe mine pareri vis-a-vis de Pampers premium care,eventual si pretul si cam pe unde se gasesc.E cam ciudat ca au ales sa inceapa campania publicitara fara a exista produsul pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

le-am vazut in catalogul carrefour la 59 ron. nu stiu daca le si are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

intreb si eu ca nestiutoru'ce e nou la scutecele astea?ce fac in plus?n-am vazut reclama,doar am auzit de ele si deja ma oftic ca mi-a scapat noutatea asta

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

au la carrefour de toate...ca a venit pampersu' cu toate noutatile deodata si uite-asa m-am ales eu cu una buc punga active girl 5 (ros, frumosi, cu littly pony), una buc punga sleep and play 5 (subtiri si parca mai mari de cat altii marimea 5) si una bucpremium care 5 (nedesfacuta inca pt ca am uitat-o in portbagaj)...dar au inceput sa se gaseasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

intreb si eu ca nestiutoru'ce e nou la scutecele astea?ce fac in plus?n-am vazut reclama,doar am auzit de ele si deja ma oftic ca mi-a scapat noutatea asta

de David
Poveste

mie mi-a atras atentia ca absorb si scaunele moi...iar cum noi il asteptam pe bb2...

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:

de David
Poveste

mie mi-a atras atentia ca absorb si scaunele moi...iar cum noi il asteptam pe bb2...

aha...mi-ar trebui si mie ca de 2 sapt suntem kkciosi rau din cauza dintisorilor,si moaleeee

nastere usoara!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Aveau in Carrefour Berceni aseara, marimile 1, 2 si 5.

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:

de David
Poveste

Pai si Pampers de pana acum nu absorbea?! Ca nu inteleg..
Nu e doar marketing?
Nu-mi spuneti ca intra kk printre gaurile materialului???

Mergi la inceput

Pai, d'aia ma mir si eu...astept pareri, pe probate!

Mergi la inceput