pleaca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

Cam la fel am patit eu cu fetita.cand am inceput serviciul a ramas cu socrii.s-a acomodat repede cu ei dar nu vroia sa mai plece de la ei.a durat cam 2 saptamani pana a inceput sa se bucure ca vede si ca o luam acasa.sincer am incercat sa ma comport cu ea la fel.nu am incercat cu prea multe atentii.avem niste reguli pe care trebuie sa le respectam chiar daca mama e la servici sau sta la bunici.mofturi si crize a facut cam 2 saptamani.
eu sunt de parere ca schimbarile bruste ii bulverseaza pe copii si nu stiu cum sa reactioneze.sfatul meu e sa incerci sa discuti cu bunicii sa fie mai atenti ce spun in preajma copilului iar daca nu se pot aptine si sa isi tina parerile pt ei poate ar fi mai bine sa o duci la gradinita.suna cam dur dar crede-ma stiu ce zic.
eram mica cand parintii mei au divortat.eu am stat mai mult cu bunica din partea mamei.bunica nu vedea cu ochi buni nici o relatie a mamei mele si imi spunea tot felul de "prostii".imi amintesc si acum ca aveam 5-6 ani cand am plecat cu tot cu jucarii la bunica pt ca mama avea o relatie si "eu"adica bunica, nu era de acord cu ea.din cauza mea mama nu a putut nici o data sa isi refaca viata pt ca bunica mea imi spunea ca mama o sa ma lase si o sa plece cu x.
daca relatia merge poate ar fi bine sa va intalniti mai des ca acel copil sa invete ce e o familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

asa stand lucururile, cred ca iti faci prea multe probleme si poate ca e o situatie pasagera, pe care o vei rezolva pur si simplu discutand cu ea. Poate chiar e alintata, daca zici ca ai stat cu ea in cic si apoi ai plecat brusc la serviciu
in tot cazul, nu renunta la locul de munca, pt ca face si el parte din viata ta !

si ce e mai important, sa le interzici, efectiv, bunicilor, sa mai poarte astfel de discutii in prezenta ei, nu trebuie subestimata puterea de intel;egere a micutilor, chiar daca nu se pot exprima !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

iar cu boy friend/ul fii atenta, 3 luni e cam putin ca sa te edifici in legatura cu atitudinea lui fata de copil

dar asta e un capitol separat, delicat si paraca nu ne-ai intrebat despre asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa stii ca si fi`mea m-a dat afara din camera ei de cateva ori, unde dorm cu ea, tot asa la nervi ca nu am executat nu stiu ce aiureli care chiar nu le puteam face. Si chiar m-a impins sa ies, si-a stins becul si a dormit.
A doua zi eu am mers sa vad daca totusi nu ne impacam
Giulia are un caracter "fioros" si stie care imi sunt punctele sensibile

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

I-a spus cumva, cineva ca "mami pleaca daca...."

Sau mama ta ti-a spus in fata ei sa pleci? A asistat la vreo discutie in care unul din participanti ii cerea altuia sa plece?

Copii sunt f sensibili si receptioneaza imediat..

Gandeste-te bine si incearca sa investighezi si pe mama ta sa vezi ea ce spune..

Poate ea, fata, a auzit-o pe mama ta spunandu-i prietenului tau sa plece? Poate mama ta i-a spus in gluma fetitei ca mama are un prieten si ca ea, fetita, o sa stea cu bunicii ca acum mami are pe altcineva?....

Dau si eu cu presupusul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaprintesa spune:

da, din pacate a asistat la mai multe discutii in care unul dintre participanti ii cerea celuilalt sa plece. probabil de acolo e, mai ales ca acum abia am recunoscut expresia unuia dintre parintii mei: pleaca de aici. asta spune si ea mai nou. in rest nu pot spune ca are alte simptome de suferinta. in afara de faptul ca a fost bolnava, e la fel. rade, se joaca, e vioaie. spune in contiunuare " pleaca mama, pleaca de aici", dar imediat dupa aceea tipa dupa mine sa vin inapoi. sper ca e o faza trecatoare, dupa cum evolueaza, dar tot sunt ingrijorata ca atunci cand a avut durerile mari a vrut sa fie singura.
Aysha, cu boyfriedul ma vad numai in parc sau la plimbare cand sunt cu ea. evident ca 3 luni sunt irelevante pt relatia lui cu ea, dar pt inceput lucrurile decurg bine. vom vedea pe parcurs cum vor evolua lucrurile, nu intentionez sa il fortez nici pe el si in niciun caz pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu zic ca la varsta asta nu tb sa iti faci probleme. La copii mici cuvintele nu au aceiasi valoare si duritate care o au ptr adulti.

Ea a auzit un cuvant, si acum il repeta sistematic. Il repeta si ptr simplu fapt ca a vazut ca declanseaza o reactie.

Iti sugerez sa te faci ca nu auzi, si atunci vei vedea ca ea va uita in maxim 2 saptamani si va trece la altceva.

Spre 5 - 6 ani sa te ingrijorezi daca iti va spune "pleaca". Acum e inca mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaprintesa spune:

multumesc mult spic de grau voi incerca sa fac asta. sper sa functioneze si sa nu fie altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu cred ca atunci cand iti spune"pleaca" de fapt nu vrea sa pleci...
e un fel de strigat de ajutor...probabil ca-i e teama ca altcineva ii va lua locul in inima ta,ii e teama ca o s-o parasesti.
e prea mica sa spuna chestia asta cu adevarat....
eu cred ca tu ar tb sa-i spui tot timpul ca ea e prima in inima ta si ca o vei iubi mereu orice s-ar intampla....
posibil ca mama ta mai arunca cate o vorba cand vb cu tatal tau si ea prinde din zbor si in mintea ei isi imagineaza ca nu o sa mai fii ca inainte

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput