Mamici de mai-iunie 2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!
Am citit in cartea mea desteapta ... ca eu nu prea sunt ;) ... ca aceste stari de rau/greturi vin de la hormonul HCG (Choriongonadotropin) si se simt doar in primul trimestru al sarcinii. Cica dispar din saptamana a 14 a. O solutie ar fi: mancatul des dar putin, evitatul lactatelor si a grasimilor, ceai de menta si musetel.
Sa dea Dumnezeu! Eu una nu le simt asa de rau ca voi, chiar nu am vomitat niciodata ... pot manca si de toate ... insa simt si eu mai tot timpul o stare de greata, parca mi s-ar fi aplecat. Nasol!!!
In rest cum va mai simtiti? Va pupic si va doresc un week-end minunat!!!

Si ca sa ma simt si ca din grup ;), uitati aici lista noua:

Liliana - DPN - 5 Mai 2004
Lauraa - DPN - 7 mai 2004
Irinusha - DPN - 10 mai
Andra - DPN - 13 mai 2004
Natalia - DPN - 20 mai 2004
Piatra lunii- DPN -20 mai 2004
Eryka - DPN - 25 mai 2004
Madutza - DPN - 25 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Voi stiti cum se adauga poze la albumul personal? Ca eu un am vazut nici un fel de buton cu upload. Poate puteti sa ma ajutati si pe mine!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Eu stiu insa mai intai sper sa ti se fi facut cont ptr. album ca daca nu va trebui sa mai astepti nitel.In orice caz ia si incearca .Dai clik la toate forumurile apoi jos de tot vezi ca e un aparat foto unde scrie"albumul de poze al membrilor" E apoi unde scrie "bine ai venit " pe partea stanga scrie "editeaza albumul tau" .Asa ca ape-si acolo si apoi la pune poza pe server.Si totul va fi ok insa ai grija ca poza sa nu depaseasca 30 kb ca altfel nu va fi postata.

astai tot spor la treaba si sa ne anunti si pe noi cand i terminat cu pozele.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„ in 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Nu stiu inca daca fac parte din acest grup de mamici pentru ca eu de abia azi am confirmarea (test pozitiv) ca s-a intamplat
Sper sa ma primiti si pe mine sa schimbam impresii pe parcursul celor 9 luni si dupa aceea....
Eu nu am fost inca la un doctor si practic nu prea stiu in ce "directie " sa o iau, pentru ca aici nici macar medic de familie nu am. Nu am avut nevoie pana acum.

Va doresc weekend placut tuturor

Claudia, viitoare mamica

Mergi la inceput

Saru'mana Eryka! M-am descurcat cat de cat ... mai greu la categorii si la sters de poze ... dar invat eu!
Am adaugat si doua poze. Daca vreti sa le vedeti, faceti click pe: http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=4685&cid=2076
Sper sa mearga!

Clau, cauta-ti un doctor ginecolog ca sa fi sigura si ptr. ca o sa-ti trebuiasca analizele la zi. Nu stiu cum e in Canada, dar presupun ca si acolo e "ocrotita" mamica in devenire ... si nu uita ca acum trebuie sa ai grija de "doi"! Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Mi-ar fii placut si mie sa ma numar printre mamicile fericite din iunie 2004 mai ales ca imi doream un "geaman", dar n-a fost sa fie...
Dar pana la urma important este doar sa fie copilul sanatos. Pe voi, viitoarelor mamici va felicit si va urez o sarcina fara nici un fel de probleme!!!!!

Dana, dupa cum iti spuneam, o sa fiu plecata pentru trei zile asa ca nu am sa fiu acasa miercuri si vreau sa-ti urez de pe acum LA Multi, Multi Ani!!!!!! si sa ai mare grija de tine.
Sper sa ai o zi cat mai frumoasa si sper sa vorbim joi!!!
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Claudia, la noi in BC, intai tre sa mergi la un medic de familie care te va trimte la analize si la ginecolog. Nu stiu care e regula in Montreal, dar chiar daca nu ai avut un medic de familie pana acum, poti sa-ti gasesti unul si sa mergi acum la el.
Am uitat sa-ti spun felicitari si bine ai venit printre noi!!!!

Danasi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irina multumesc de urare si distractie placuta in vacanta!!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata/ziua burtici si bbici,

Cum va simtiti azi? Eu nu tocmai bine, ma chinui cu diminetile astea. Am citit ca bb are 2 cm deja, inseamna ca este voinicut, nu? A inceput sa miste din picioruse si manute, dar nu vrea inca sa il simta mamica. Se gandeste si el ca ii este deja rau si mai sta cumintel pana in luna a 4-a. Sunt invidioasa pe voi care ati vazut deja puiutul la eco. Eu cred ca o sa mai astept putin.

Va doresc o saptamana usoara si cu cat mai putine

madutza si cei 2 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Eu am inceput din ce in ce sa imi fie mai rau. Se pare ca a cam inceput sa-si faca efectul sarcina,dar asta e bine nu??Poate ca ar trebui sa ma bucur ca le am, asta asa ca sa imi dovedesc ca sunt nu-i nimik nu am sa mor eu din asta ,sufar acum dar si cand ma voi vedea cu bebele in bratze, ha?Cum o sa fie?Sanii ma dor ingrozitor nici nu mai suport sutien normal ,acum port sutien sport ,dorm kiar si noaptea cu el ca altfel e un kin somnul meu.

Madutza noi avem DPN in aceeasi azi insa eu am citit ca sapt. asta el masoara 7 mm.ceea ce ar insemna sa nu aibe inca nici macar 1 cm.De abia peste 2 sapt. cica ar masura cam 2 cm.Care din noi greseste oare??Eu am citit in cartea viitoarei mame.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput