Schimbam dintii- traditii po****re

Schimbam dintii- traditii po****re | Autor: karfe

Link direct la acest mesaj

au inceput sa se clatine dintii copilului,deci incepem sa-i schimbam.El tot imi spune de zana maseluta.
Eu cand am fost in situatia lui,nu-mi aduc aminte procedeul cu zana cred ca nu era pe vremea mea,stiu ca aruncam peste casa si strigam ceva cu cioara.Maine o intreb pe mama.
Care este "protocolul" -traditia cu dintele de lapte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu stiu de la fi`mea care stie de la finu` care a fost la doc, i-a scos dintele si i l-a dat; a ajuns acasa, iar seara l-a pus sub perina; si pt ca era frumos alb si ingrijit si frumos, ZanaMaseluta l-a luat si i-a lasat 10 lei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu aruncam dintii de lapte in spate si nu ma uitam unde cad, pentru ca urmatorii sa creasca drepti si sanatosi .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Cand eram eu mica, ii aruncam pe casa si ziceam ceva cu cioara, dar nu mai stiu ce. Acum, la fi-miu, vine Zana Dintisor sau Maseluta, dupa caz, si lasa bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Eu stiu de la fi`mea care stie de la finu` care a fost la doc, i-a scos dintele si i l-a dat; a ajuns acasa, iar seara l-a pus sub perina; si pt ca era frumos alb si ingrijit si frumos, ZanaMaseluta l-a luat si i-a lasat 10 lei

Aoleu, astea sunt preturile la dintii de lapte ?
Eu ma gandeam ca e de ajuns 1 Ron de dinte la cati dinti sunt. Nu de alta, dar dupa aceea aud la gradinita sau la scoala ca au crescut preturile si vor vrea mai mult!

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Noi ne-am sfatuit cu Zana Maseluta si am hotarat ca in schimbul dintisorilor sa ii lase sub perna (sau pe langa) jucarii. In felul asta rezolvam si problema "preturilor" . Dragos a fost foarte incantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Si noi o asteptam pe Zana Maseluta. In sfarsit se misca un dintisor. Alex era tare suparat ca la toti prietenii le cad dintisorii iar lui nu . M-am gandit la jucari dar imi e teama sa nu ma prinda pe picior gresit. Prietenii mei au pus cate 1 leu/dintisor.
Cand eram mica si eu il aruncam si spuneam, ceva cu cioara .

Mergi la inceput