Engleza in particular

Engleza in particular | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

Cat platiti pentru o ora de engleza,varsta 6 ani,deci prescolar?Noua ne-a marit de la 100.000 lei,la 150.000 lei anul acesta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinaa spune:

Fetita mea face engleza si acasa de la 7 ani.Acum este in clasa a IIIa (9ani) si avem acelasi pret 150mii lei pentru doua ore si mai bine.Sunt destul de multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ma intrebam si eu,in ritmul asta,in doi ani,cat o sa ajunga sedinta?Mi s-a parut mie ca imi cere cam mult,iar tariful este pentru o ora,dar ce sa fac,Bianca o iubeste tare mult si noi o placem,face treaba,dar parca a sarit calul...astept sa vad si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Vlad, are 9 ani. Sedinta de engleza de 1 si 1/2 ora ma costa 200.000. Dar vine profesoara la noi acasa! Ce ziceti?
Vad ca tariful cam asta e!

Mergi la inceput

Singura diferenta este ca Bianca nu face gramatica,nu invata sa citeasca intr-o alta limba,nu ar trebui sa conteze ca este totusi un nivel mai jos?Trebuie sa ma hotarasc,la 1 octombrie ar trebui sa inceapa lectiile.Parca doar pentru cateva poezii care le invata la varsta asta foarte repede(si in orice alta limba) si cuvinte,caci conversatie anul trecut nu a facut,mi se pare totusi cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

noi facem franceza si platim 120 lei/ora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

Noi platim 300.000 lei/sedinta (2 ore), profesoara vine acasa.
Suntem in clasa a IIIa.

Mergi la inceput

Fetelor,deci astea sunt preturile,m-am linistit;oricum am continuat cu aceeasi profesoara si merge bine.Au depasit faza de poezii si cantecele,a invatat mult in peroada asta si vreau sa continue si mai tarziu,la scoala.

Mergi la inceput