Cat platiti pentru o ora de engleza,varsta 6 ani,deci prescolar?Noua ne-a marit de la 100.000 lei,la 150.000 lei anul acesta.
Fetita mea face engleza si acasa de la 7 ani.Acum este in clasa a IIIa (9ani) si avem acelasi pret 150mii lei pentru doua ore si mai bine.Sunt destul de multumita.
Ma intrebam si eu,in ritmul asta,in doi ani,cat o sa ajunga sedinta?Mi s-a parut mie ca imi cere cam mult,iar tariful este pentru o ora,dar ce sa fac,Bianca o iubeste tare mult si noi o placem,face treaba,dar parca a sarit calul...astept sa vad si alte pareri.
Vlad, are 9 ani. Sedinta de engleza de 1 si 1/2 ora ma costa 200.000. Dar vine profesoara la noi acasa! Ce ziceti?
Vad ca tariful cam asta e!
Singura diferenta este ca Bianca nu face gramatica,nu invata sa citeasca intr-o alta limba,nu ar trebui sa conteze ca este totusi un nivel mai jos?Trebuie sa ma hotarasc,la 1 octombrie ar trebui sa inceapa lectiile.Parca doar pentru cateva poezii care le invata la varsta asta foarte repede(si in orice alta limba) si cuvinte,caci conversatie anul trecut nu a facut,mi se pare totusi cam mult.
Fetelor,deci astea sunt preturile,m-am linistit;oricum am continuat cu aceeasi profesoara si merge bine.Au depasit faza de poezii si cantecele,a invatat mult in peroada asta si vreau sa continue si mai tarziu,la scoala.