Cosmar

Cosmar | Autor: MLDiana

Link direct la acest mesaj

Voua vi s-a intimplat sa visati urit si sa simtiti ca nu va mai puteti trezi sau misca din pozitia in care dormiti?Eu de cele mai multe ori cind dorm pe spate e imposibil sa nu amortesc toata si sa visez urit.Ce este de facut sa scap de cosmaruri?

Lidia ,Tiara si David D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Roaga-te seara la Bunul Dumnezeu si dimineata bea aghiazma.
Si mie mi se intampla de multe ori.
Ai incredere in Dumnezeu si in puterea Sa.

IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Se intampla multora acest fenomen. Se numeste Sleep Paralysis. E tare neplacut cand ti se intampla, mai ales ca sti ca visezi dar nu poti nicicum sa te trezesti sau macar sa te misti.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Eram in timpul facultatii. Avusesem o perioada mai proasta si stiu ca in acea seara plansesem mult in camera mea. Cea mai buna prietena a mea si a mamei mele, o doamna draguta, murise de cancer de san si stiu ca ma gandisem la ea in acea seara.
Deodata, in timpul noptii, probabil dupa ce atipisem, pot spune ca am deschis ochii , ca parca ma trezisem. Ceva, ca o mana, ma atinsese pe obraz, eu am incercat sa ma misc dar nu puteam. Parca eram paralizata. Si simteam in mod real ca e cineva in camera. M-am uitat intr-un colt al camerei, langa fereastra, nu stiu de ce m-am uitat insistent acolo. Nu vedeam nimic decat perdeaua, dar simteam ca acolo e cineva. Am fost asa sigura de prezenta cuiva, ca am avut puterea sa intreb: "mama, tu esti?".
Stiu ca m-am fortat sa ma misc pana am reusit. Si am aprins lampa.
In alta perioada , stiu ca usa de la camera mea, fix in jurul orei 4 dimineata , se deschidea.
Sau intr-un colt al camerei se auzeau cateodata niste pocanituri regulate, infundate.
Vi s-a intamplat si voua asa ceva?
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna
S-ar putea sa fie spirite...eu nu credeam deloc in asa ceva, pina ce sotul meu a chemat spirite (nici el nu credea si o data a incercat si a reusit - voi povesti cu o alta ocazie). E ceva mai greu de explicat, nu stiu exact cum se intimpla aceste treburi, dar eu cred ca trebuie sa ne gindim cit de putin la aceste lucruri si sa continuam sa traim cit de calm posibil...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
MA intrebam daca este pericolos somnul asta fara sa mai poti sa te trezesti .
E buna ideea si cu rugatul ,sper sa dea rezultate.
Adina fii mai explicita in legatura cu spiritele sau te-ai razgindit?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Mergi la duhovnicul tau si povesteste-i (spovedeste-te), iti va da niste canoane si atunci totul va fi OK.

Sper sa-ti fie de folos !

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Draga Ungureea, daca nu sunt indiscreta, mai exact ce a facut sotul tau si ce s-a intamplat?
Oricum , dupa ce auzeam acele pocanituri, spuneam Tatal nostru in gand, si parca se opreau.
Poate erau spirite bune trimise de Dumnezeu, ca frica nu-mi era, mai degraba, nu-mi venea sa cred ca aud asa ceva. Nici mamei nu i-am spus.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico-dani spune:

DRAGELE MELE, PE MINE VIATA SI SOTUL M-AU INVATAT CA SUPERSTITIILE AU LOC NUMAI IN CAPUL FIECARUIA DACA LE DAI VOIE!BINEINTELES AM SI EU NISTE MICI EXCEPTII...SFATUL MEU ESTE SA INCERCI SA TE GANDESTI CA NU ESTE O REGULA CA NOAPTEA SA AI COSMARURI CI MAI DEGRABA POT SA ITI GARANTEZ CA VISELE AU MARE LEGATURA CU TRAIRILE DE PESTE ZI, DECI AR FI BINE SA MERGI LA CULCARE CU O ATITUDINE POZITIVA!CA UN EXEMPLU ITI SPUN CA BAIETELUL MEU DE APROAPE 11 LUNI NU S-A DEOCHEAT NICIODATA PENTRU CA EU SI SOTUL MEU AM INCERCAT SA DAM O EXPLICATIE LOGICA STARILOR LUI MAI PROASTE SI SA LE GASIM REZOLVARE SI DE FIECARE DATA A FUNCTIONAT; IN LOC SA PIERDEM TIMPUL CU DECANTECE AM ALINAT DURERILE PUIULUI NOSTRU CU ANTIDOTUL POTRIVIT.MENTIONEZ CA DANUT ESTE UN BAIETEL TARE FRUMOS SI BINE FACUT(DEMULT MUTA SCAUNELE DIN LOC SI GALEATA CU APA).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

am avut si eu o situatie asemenatoare acum multi ani. dormeam si am simitit la un moment dat ca ceva/cineva ma apasa pe piept si nu mai pot respira. Precizez ca dormeam pe spate cu fata in sus. Am facut eforturi supraomenesti ca sa ma trezesc pentru ca simteam ca nu mai am aer, dar parca nu gaseam resursele sa fac nici o miscare, parca eram paralizata.
Intr-un final am reusit sa ma trezesc si de atunci eu nu am mai dormit pe spate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Incerc sa raspund in masura in care sunt in stare...
cand dormi, "spiritul" tau, (ii spun asa ca sa fie accesibil termenul), acel "corp eteric, sa zicem, de care vorbesc initiatii, isi "ia zborul" si "colinda". Uneori e mai greu la "intoarcerea in corp", mai ales cand te trezeste vreun zgomot exterior, brusc, revii, da nu in intregime....nu stiu cum sa va zic exact...., si de aici senzatia asta ca te-ai trezit da nu de tot, nu te poti misca....
Daca constientizezi ca te-ai trezit (psihic, sa spunem), spune Tatal Nostru si stai linistita, nu e nimic grav, si mai ales nu fa o tragedie din asta, nu e neaparat repetabila experienta.
Am citit ca unii initiati exersau ei insisi in mod constient aceasta "plecare" si "revenire", folosind-o pentru a-si imbogati cunoasterea.
Sper sa va fi fost de folos "explicatia" mea.

Va pup,

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput