Salina - cat timp?

Salina - cat timp? | Autor: carmen77

Link direct la acest mesaj

Planuim sa plecam la salina peste vreo 2-3 saptamani cu baietii nostri (cel mic a facut deja 6 bronsite astmatiforme pana la 1 an jumate si avem salina Cacica ff aproape) - intrebarea este: pentru a fi eficient tratamentul si sa se observe o ameliorare in starea copilului, cate ore/zile trebuie dus la salina? Cate sedinte de cate ore? Pentru ca fiind aproape (sub 50 km) am putea sa mergem mai multe zile ... dar nici nu vreau sa abuzez. Cine a dus copiii la salina, cat timp ati stat cu ei acolo?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am fost cate 4 ore / zi - 5 si 7 zile.

Multa sanatate

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

In copilaria mea (astm bronsic sever pe fond infectios/alergic etc etc), mergeam la Tg. Ocna si la Slanic Prahova. Cum s-ar spune mergeam in statiune. Faceam cure de 10 zile, in salina stateam ore bune, cred ca in jur de 6 ore, faceam si gimnastica medicala (obligatorie).
Cel mai bine, intreaba un pneumolog. Ma gandesc la varsta mica a copilasului.
Va doresc sanatate si numai bine.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Minim 4 ore pe zi ,minim 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Noi am fost cu fetita, avea 5 ani atunci, dupa ceva calatorii prin spitale cu bronsite asmatiforme destul de grave, si cu o stare proasta in general.
Am fost la salina Praid din judetul Harghita. Eu cred ca este cea mai buna alegere - este o salina special amenajata pentru copii, cu locuri de joaca, locuri special amenajate pentru desen, cafenea, biserici. Nu e usor sa stai 4 ore zilnic, timp de 10 zile, ajungi sa mori de plictiseala!!!
Dar rezultatul a fost excelent. Nu s-a mai imbolnavit des, nu am mai ajuns in spital deloc!!!!

In Praid sunt si nenumarate posibilitati de cazare, e o zona super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu am fost la Praid. Inainte pe copil la vazut un medic. Stiu ca tipul recomandat e in functie de varsta. De ex pana la 2 ani stai max 2 ore, minim 5 zile. Baietelul meu avea 4 ani si am stat 4 ore pe zi, 10 zile. Cred ca cel mai potrivit ar fi sa dicutati cu un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc de raspunsuri. Cred ca o sa facem cura de 2 ore pe zi anul asta, avand in vedere ca Marc e si micutz, si o sa mergem vreo 5 zile ... sper sa se vada efectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Si noi am fost la Praid. Inainte de a intra in salina am mers la medicul local cu actele si recomandarea medicului pediatru de la noi. Noua ne-a recomandat 4 ore/zi 10 zile insa Andrei aea 5 ani.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am fost 3 ani la rand la Slanic Prahova.
Mai mult de 3 ore in salina n-am rezistat, ne plictiseam.... cu toate ca erau leagane, topogane, teren de fotbal, masinute, jocuri electronice

Am fost asa: 10 zile, 14 zile, 7 zile.

Anul acesta cred ca merg la toamna, nu mai suport aglomeratia de "vara"

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Probabil ca acolo va fi si un medic , mergi la el si iti va spune doar dinsul cate ore si cate zile sa stai . Asta este in functie si de virsta copiilor dar si de istoricul bolii pentru care mergi la salina .
Sanatate la puiuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Dar la Tg. Ocna nu ati fost recent?
plec in iulie cu copiii si eram curioasa

o zi buna

Mateisi Ilinca

Mergi la inceput