Bratari identificare + plasa de sarit
Buna,
Am si eu nevoie de niste informatii, daca puteti sa-mi dati, si desi sunt 2 subiecte diferite, m-am gandit ca totusi nu are sens sa creez 2 topicuri. Asadar:
- aveti idee de unde as putea cumpara bratari de identificare pentru copii? in curand plec cu ele la mare si ma gandesc ca paza buna trece primejdia rea, asa ca as vrea sa le pun niste bratari la mana, cu numele lor, si numarul meu de telefon. Am cautat pe net dar n-am gasit decat cateva variante, de cumparat online, plus ca unii vindeau min 100 buc.
- tot pentru copii as fi vrut o plasa de topait, dar la un pret rezonabil, ceva de genul www.amazon.com/Intex-Jump-O-Lene-Jump-N-Gym-Toddler-Bouncer/dp/B000NNQ3DM/ref=sr_1_35?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1245676175&sr=1-35" target="_blank">asta adica sa poata sari, dar sa aiba si margini de protectie . Cea mai ieftina pe care am vazut-o era vreo 400 de lei, si nu specifica decat varsta copiilor, nu si greutatea maxima admisa.
Stiti vreun magazin de unde as putea lua? Sau vreo modalitate sa le comand de pe amazon.com?
Multumesc!
Raspunsuri
annablue spune:
Andira,
Din pacate nu iti pot da un raspuns.
Cand am vazut mesajul, am sperat sa il ai tu ca si eu l-am mai cautat si nu l-am gasit...
Cat despre plase, am o idee, ca poate cei care aduc din acele plase in parc, ar putea sa-ti zica unde gasesti unele la nivel mai mic.
Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Tala spune:
nu stiu unde poti gasi bratari dar in ultima instanta le poti face chiar tu. Cat despre salteluta de sarit am inteles ca la Dedeman ar avea la 200lei dar nu stiu daca are si protectie laterala. Ma gandeam sa-i isu si eu piticului dar asa cum nu se mai aproie de leagan si tobogan (pt ca le are in curte) mi-e ca nici de saltelute nu va mai fi atras cand mergem in parc.
Bucurie!
Ayla21 spune:
Bratari pot gasi la oficile Postei Roamne, au ceva pt campania de ajutorare a copiilor autisti, sunt verzi, din plastic, pe doua marimi, insa la copiii micuti le pot fi largi pe mana.
Plasa de sarit nu am vazut, arata super ce ai pus tu, dar stiu ca la Quelle gasesti trambulina. Si noi visam la asa ceva.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
andira spune:
Tala - am vazut pe net si bratari cu margele, facute manual, in care fiecare margeluta are inscriptionata o litera - si scrii numele copilului, si o cifra - si compui nr de tel. Numai ca nu ma incanta, vreau ceva care sa nu fie pe elastic, sa risc sa si-o scoata de pe mana.
Buna idee cu Dedeman, o sa dau o tura si pe acolo.
Ayla - multumesc, o sa incerc sa ma duc la Posta, sa vad ce gasesc. Deci pe bratarile alea se poate scrie cu markerul, ca sa inscriptionez nr de tel?
Stiu de trambulinele de la Quelle, numai ca ce am vazut la ei sunt pt outdoor, nu merg in casa (risc sa-mi dea cu capul de tavan ), eu vroiam ceva ca macar sa nu mai rupa salteaua de la pat.
Annablue - daca reusesc sa fac rost iti spun Mi-e ciuda ca nu pot comanda de pe Amazon decat carti, pt ca au niste super jucarii, si la preturi foarte ok.
CorinaDani spune:
Ar mai fi o varianta : am vazut ca toate hainutele pentru copii, marca TEX, pe care le gasesti de ex in Carrefour, au pe interior o eticheta pe care poti sa scrii numele copilului si un numar de telefon.
Nu stiu daca exista chilotei sau costumase de baie marca TEX cu acelasi tip de eticheta, dar poti sa verifici. Cel mult le poti lua pantalonasi scurti de bumbac, acestia au acea eticheta pe interior, am cumparat eu pentru fetita mea.
Sau poti sa faci tu bratarile respective, din piele (o curelusa veche, o bareta de la o geanta, sau poti cauta la ateliere/firme care confectioneaza/repara/reconditioneaza imbracaminte din piele), si scrii pe ele cu markerul.
Existau niste bratari si la Pampers (campania cu 1 vaccin...) dar sunt largi pentru copii, dar daca poti sa faci rost de ele si ai destula indemanare ai putea sa le tai, sa le reduci circumferinta si sa le faci un sistem de legare cu snurulet rezistent de matase.
Sau, cel mai simplu, vorbeste la o maternitate sa faci rost de bratarile acelea de identificare ce se pun la nou-nascut si mamica, (nu stiu cat de mari sunt copiii tai), si in loc sa scrii pe eticheta din interior (care e de hartie) scrii direct cu markerul pe bratara, care e din plastic.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Ayla21 spune:
Intra la Bazar pt Mihaita si vezi ca sunt niste bratari eventual sa ceri dimensiunile.
Eu de ceva asemanator iti spuneam.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Deus spune:
noi, trei frati, am avut cat am fost copii la gat un medalion gravat si lant din piele (cum ii spui daca-i din piele?), era haios:) aveam numele si adresa, pe vremea aia nu aveam telefoane mobile!
unii o sa rada sa spuna ca era curelusa ca de catei...nu, era subtire si finuta...ne-a pierdut mama de cateva ori ca fugeam trei in trei directii:)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
andira spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Ayla - da, bratarile acelea se apropie foarte bine de ceea ce as vrea eu. Numai ca trebuie sa fie rezistente la apa.
O sa intru sa intreb, multumesc!
Ayla21 spune:
Bratarile sunt sigur rezistente la apa, ca doar nu se topesc, tu sa scrii pe ele cu marker subtire care nu se ia.