ce fac puii de gradi in vacanta?
Hello parinti, acum ca tot a inceput vacanta, va rog spuneti-mi cum le incarcati programul copiilor prescolari de 4-6 ani, ce activitati au?
Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Raspunsuri
ingridnen spune:
Pe noi ne-a salvat gradinita...tin deschis pana pe 1 august.
In iulie se organizeaza tot de la gradi o tabara de o saptamana la Moeciu. Pe urma iar gradi pana la 1 august.
Luna august e mai "grea"... vom sta prin parcuri.
De la 30 august plecam doua saptamani la mare... si gata vacanta
Ingrid si Cristi 6 ani
nastasie spune:
si noi tot pana la 1 august mergem la gradi.avem apoi vacanta pana la 15 septembrie.cat pot concediu.apoi mai pe la bunici.mai cu tati.prin parcuri, plaja.afara cat mai mult.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Eleni spune:
Exista cursuri la Muzeul de geologie. Si in alte cateva Muzeeu si Scoli Po****re se organizeaza lectii de modelat, de istorie pe limbajul copiilor, de bricolat... iti trebuie insa un om care sa umble cu el, un bunic sau o bona mai in putere ca sa zic asa.
Exista cursuri de inot sau de aikido. SuUnt terenurile de tenis unde se fac cursurile peste vara.
Astea sunt punctual lucruri incercate de mine sau de prieteni apropiati. Nu prea ma bag sa zic de la Bursa Zvonurilor.
Zile linistite si racoroase!
lbelciug spune:
Multumesc pt raspunsuri, noi mergem la o gradi de stat si care mai e deschisa doar pana la 1 iulie. Din cate am inteles, daca ar fi existat mai mult de 50 copii in gradi, aceasta ar mai fi fost deschisa pt cele 2-3 grupe comasate. Ne-existand solicitari idn partea parintilor, mi-am pus intrebarea "oare chiar toti parintii pot sta in CO 2 luni sau au cu cine sa-si lase copiii o per atat de lunga". Eu recunosc ca nu sunt in aceasta categorie si de aceea vroiam sa vad cum au rezolvat alti parinti "problema" vacantei.
Eu o sa-l duc pe Matei la parintii mei la Braila unde va merge la inot, in rest nu are activit speciale... doar rasfat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
ankalaura spune:
Eleni - ai si niste linkuri? Sau macar numele complete ale programelor? (suna interesant bricolatul!)
La Antipa, cursurile se adreseaza numai scolarilor. La noi la bazin este inchis pana pe 15 august (asa a fost anul trecut, nu stiu data precisa de anul asta).
Eleni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Eleni - ai si niste linkuri? Sau macar numele complete ale programelor? (suna interesant bricolatul!) La Antipa, cursurile se adreseaza numai scolarilor. La noi la bazin este inchis pana pe 15 august (asa a fost anul trecut, nu stiu data precisa de anul asta). |
Uite aici numarul de la Muzeul de Geologie: 021 212 8952.
Sunt 2 cursuri de o luna.
Rara si lili - In cautarea unei lumi disparute, invata despre fosile, dinozauri, arheologie, bla-bla... e de 2 ori pe saptamana, marti si joi
castelul fermecat - e o data pe saptamana in weekend. Aici li se citeste o poveste, vad un desen animat cu personajele alea, si apoi creeaza un personaj, din diverse chestiute reciclabile... il coloreaza, modeleaza, bricoleaza, si apoi interpreteaza ei povestea.
E super fain, Maria a mers incepand de la 5 ani si jumatate la aceste cursuri,dar erau si copii mai mici acolo.
Apoi prietena mea si-a dus copilul aici:
http://www.ilovebucharest.blogspot.com/.
Si scrie acolo ca reincepe din 22 iunie. deci acum e in desfasurare.
Daca mai aflu ceva intre timp, iti dau PM, ok?
La noi in cartier sunt terenurile de tenis, fix langa oraselul copiilor.
Cu inotul am inscris-o, incepe saptamana viitoare si va zic cum stam.
Elena