Intrebare si propunere
Catre toata armata de moderatori a site-ului!
Bun gasit!
De cand cu dezactivarea functiei de conectare, au aparut si mai multe subiecte sau mesaje care au mai fost postate. Nu va spun o noutate, sunt sigur. Am patit-o si eu sa postez unele chestii deja citite sau sa gasesc acelasi subiect de mai multe ori.
Ultimul caz a fost cautand ceva bun de papa din bucatariile asiatice si, tot cautand in cele 32 de pagini, am trecut in revista o gramada de subiecte mai mult decat asemanatoare.
In conditiile lipsei cautarii, intrebarea mea este urmatoarea: stiu ca se pot muta unele subiecte dintr-o parte in alta... dureaza asa mult ca moderatorii sa purceada la o compactare a subiectelor? Nu totul peste noapte... putin cate putin, pentru ca inteleg caracterul de voluntariat al moderatorilor.
Apropo, daca va pot fi de folos cu ceva in aceasta privinta, cu drag stau la dispozitia voastra. Am legatura buna de net incat sa nu-mi ia mult timp iar in timpul liber pot lua pagina cu pagina cate un subiect, va pot trimite rezultatele prin PM sau pe e-mail, sau poate aveti voi o alta solutie mai buna.
Sau, o sugestie pentru partea de "Bucatarie": s-ar putea grupa subiectele dupa zona gastronomica (bucatarie europeana - cu toate subdiviziunile, asiatica - acelasi comentariu, mexicana, americana, africana...), sau dupa ocazii deosebite (Revelion, Paste, Craciun) sau dupa continutul de baza (mancaruri de legume, mancaruri cu carne - de porc, de miel/oaie/berbec, de peste, sea-food, vanat...) Depinde numai de posibilitatile tehnice si de cat se doreste segmentarea in acest sens.
Sugestia poate viza, prin comparatie si adaptare, toate celelalte forumuri. Oferta de ajutor ramane valabila si in acest caz.
Cu multumiri si respect!
Catalin
quote:
Catre toata armata de moderatori a site-ului!
quote:
De cand cu dezactivarea functiei de conectare,...
"cautare", presupun
quote:
Am patit-o si eu sa postez unele chestii deja citite ...
quote:
... dureaza asa mult ca moderatorii sa purceada la o compactare a subiectelor?
Trecand peste timpul consumat pentru compactarea mesajelor, apar destule nemultumiri din partea autorilor de foste subiecte de sine statatoare, in momentul in care acestea ajung la container.
quote:
Apropo, daca va pot fi de folos cu ceva in aceasta privinta, cu drag stau la dispozitia voastra.
Da,da,da !!! Bine-inteles, asta daca nu te vrea un alt locotenent din armata maimutelor, moderatorilor!!!
DeDe Mammma
Catalin spune:
Dede, io chiar lucrez in armata... de aici cred ca am si pasarelele astea cu ordinea!
Cat despre nemultumirile celor care se simt loviti in amorul propriu atunci cand un subiect deschis ori un mesaj postat de catre ei ajunge la groapa cu furnici, cred ca ele se vor reduce mult ca numar fiindca vor avea mai putine ocazii de a posta un mesaj care sa merite un astfel de tratament. Imediat cum apare un astfel de mesaj, un moderator il transfera imediat in cel mai apropiat forum cu o atentionare de rigoare si problema e rezolvata. Cel putin, asa vad eu treaba.
Asa m-am gandit cand am gasit in 4-5 locuri discutii despre papanasi, in alte 3-4 despre clatite... si tot asa.
Apai daca is bun de ceva cu vreo mana de ajutor, spune-mi concret ce as putea sa fac mai intai si ma pun pe treaba!
Numai bine!
Think pink!
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by e-cata
Dede, io chiar lucrez in armata... de aici cred ca am si pasarelele astea cu ordinea!
Cat despre nemultumirile celor care se simt loviti in amorul propriu atunci cand un subiect deschis ori un mesaj postat de catre ei ajunge la groapa cu furnici, cred ca ele se vor reduce mult ca numar fiindca vor avea mai putine ocazii de a posta un mesaj care sa merite un astfel de tratament. Imediat cum apare un astfel de mesaj, un moderator il transfera imediat in cel mai apropiat forum cu o atentionare de rigoare si problema e rezolvata. Cel putin, asa vad eu treaba.
Asa m-am gandit cand am gasit in 4-5 locuri discutii despre papanasi, in alte 3-4 despre clatite... si tot asa.
Apai daca is bun de ceva cu vreo mana de ajutor, spune-mi concret ce as putea sa fac mai intai si ma pun pe treaba!
Numai bine!
Think pink!
E-Cata, sa sti ca ai stofa de moderator. Poate ma aude cine trebuie. Succes!