hipercolesterol- lemia =sterilitate
Buna
Incercam de mai multi ani de cca 3 sa avem un
Am facut o multime de analize, de tratamente, laparoscopie si nimic.
Va rog poate stie cineva daca colesterolul marit influienteaza cumva fertilitatea, pentru ca pe langa ce am avut de tras cu partea de jos mai am si o alta probleam colesterolul-hipercolsterol-lemia - (peste 300 colsterolul rau).
In urma mai multor investigatii sa ajuns la concluzia ca este o problema mostenita genetic de la unul din parinti si cu toate ca am doar 52kg si am un regim alimentar mai mult vegetarian nu a scaut niciodata si din contra in urma tratamentelor hormonale a crascut.
Parerile sunt impartite
-medicul ginecolog spune ca nu are nici o importanta ,
-medicul endocrinolog la care am fost de curand spune ca are si ca ar putea fi o posibila cauza ca nu raman dar nu mi-a dat prea multe explicatii ci doar o recomandarea sa mai vin la cabinet ( este cu plata binenteles)
Multumesc
Licuta
Raspunsuri
papadie spune:
LICUTA te rog mult posteaza un subiect o singura data. La forumul potrivit.
Multumesc frumos
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Tia spune:
Licuta, ce-ai facut pana la urma? Te-ai lamurit? Colesterolul influenteaza sau nu fertilitatea?
gabid spune:
Si sotul meu are colesterolul marit.Eu vreau sa-i dau colesteran.Am inteles ca este bun si in plus este din plante.
si la toate!!!
Gabi si Monica 2 ani .
crinuta spune:
Problema colesyerolului se poate rezolva printr-un regim alimentar adecvat + tratament.
pupici
Crinuta
Samsara7 spune:
quote:
Eu nu am auzit asa ceva. Colesterolul nu influenteaza fertilitatea.
Ba da, colesterolul bun, care e sintetizat de organism in mod natural, participa la fabricarea hormonilor sexuali. E o informatie poate mai putin cunoscuta dar e adevarat. Tot asa cum poate putini stiu ca vitamina E este vitamina fertilitatii.
Pentru reducerea colesterolului rau se pare ca un tratament cu soia e excelent. De cautat in farmacii si de luat inaintea fiecarei mese, o capsula sau o lingura de boabe de soia. In afara bineinteles de un regim alimentar potrivit.
Mihaela
Samsara7 spune:
http://www.arcol.asso.fr/questions/questions.html
http://www.prevention.ch/cholesterol.htm
Mihaela
crinuta spune:
De vitamina E se stie clar ca este vitamina fertilitatii. In ceea ce priveste colesterolul, se prea poate sa fie asa cum zici, insa eu nu am auzit. Cert este ca problema se poate rezolva, deci nu este motiv de panica.
Crinuta
MirelaV spune:
eu stiu ca influenteaza in mod negativ colesterolul marit..vorba doctorei mele.."unde dai si unde crapa"..succes
MirelaV