DESPRE COCOSEL

DESPRE COCOSEL | Autor: magduta79

Link direct la acest mesaj

BUNA DIN NOU...VAD CA NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS...EU MAI ASTEPT,NU MA DAU BATUTA....INCA...NU STIU UNDE SA MA DUC CU BAIETELUL MEU DE 5 ANI JUMATE,,,CRED CA ARE COCOSELUL PREA MIC...CINEVA MI-A ZIS CA LA UN CONSULT LA ENDOCRINOLOGIE.....ASA E OARE? VA MULTUMESC...NUMAI BINE....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

si al meu are putulica mai micuta in comparatie cu a altor copilasi, insa nu mi-am facut o grija din asta. Oare ar fii trebuit?
Sa ne spui si noua ce ai rezolvat, poate tre sa merg si eu...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Primul pas e sa vezi daca nu are fimoza si asta face putulica mai mica. Daca nu e fimoza, atunci un endocrinolog iti poate spune daca e nevoie de tratament si la ce virsta se incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am o cunostiinta care mi-a spus ca a avut aceasi problema cu baietelul ei. S-a dus la endo si a urmat baietelul un tratament hormonal si acuma s-a rezolvat problema! chiar recent am intrebat-o daca baiatul este bine si mi-a spus ca totul este bine. Deci, se rezolva!
Multa sanatate la puiut

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna. Eu nu am vazut cand ai scris prima data , spui ca reiei subiectul, deci foarte bine faci.Si eu am problema asta cu cel mare.Dar uite ca nu m-am gandit sa merg la endocrinolog pentru asta.La endocrinolog i-am facut analiza pentru tiroida , pentru ca eu in sarcina cu cel mic am descoperit ca am hipotiroidie si cum cel mare este mai bine facut sa zic asa si cu toate ca nu mananca foarte mult, nu scapa de kg in exces, nu multe dar atat cat sa-l faca sa fie cu burtica.Dar in urma analizei cica nu are asa ceva.Deci ce alceva poate endocrinologul sa stabileasca.Intreb chiar in necunostinta, de aceea as aprecia daca m-ati lamuri si pe mine.Ca sa fiu pregatita cand merg la endocrinolog sa stiu ce sa zic.Multumesc.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Magduta este bine un consult la endocrinolog pentru ca o puta mica este datorata hormonilor.
Din pacte nu-ti pot recomanda un endocrinolog.
Chiar te rog daca ajungi la vreun consult sa ne povestesti si noua...si eu sunt interesata de subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Magdutza - daca poti, mergi la dna dr cristina Dumitrescu la Parhon. Se merge cu trimitere. Pentru analize, e nevoie de internare. Dar se mai fac si doar formal, ca nu are de ce sa il tina acolo, insa e musai sa figureze ca internat... Rezultatele insa dureaza... mai bine de o saptamana chiar.
Mai poti proceda intr-un fel. Mergi la Sanador la consult, noi am fost la dna dr Dragomir, care nu e endocrinolog pediatru, dar e grozava, si macar iti spune daca problema este una de endocrinologie sau nu. Pe noi, dansa ne-a dus la dna dr Dumitrescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

ce inseamna ca are puta mica? si baiatul meu are tot 5 ani jumate si nu-mi dau seama daca e mica sau mare.
Ai masurat? exista niste standarde?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ina_nz pune o intrebare super tare care m-ar putea ajuta si pe mine, in sensul sa ii aflu raspunsul... trebuie o anumita lungime? Stie cineva? Ca sa stiu sa nu ma stresez asa degeaba. Mai simplu: iau, masor si ma linistesc
Daca e cazul, cer o trimitere la endocrinolog, dar cu siguranta doctorul meu pediatru nu o sa considere ca e necesar. Nici cand avea otota copilul la doua luni nu credea ca ar fii necasara o trimitere la oftamologie, mi-a dat-o ca sa scape de gura mea, cica ca sa ma conving eu ca nu are nimic copilul.
Asa ca ma bazez pe raspunsurile voastre.
O alta intrebare: fara trimitere nu pot sa merg?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

ce inseamna ca are puta mica? si baiatul meu are tot 5 ani jumate si nu-mi dau seama daca e mica sau mare.
Ai masurat? exista niste standarde?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

..exact aceeasi nelarmurire o am si eu...
V-as fi recunoscatoare pentru niste lamuriri suplimentare celor care ati ajuns la aceeasta concluzie...
Sanatate multa copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sa nu radeti de mine, dar si la barbatii maturi exista dimensiuni f diverse ,nu? Nu e acelasi lucru si la baietei? Unii sunt mai dotati altii mai putin.

Mergi la inceput