Protectie pentru ten impotriva soarelui

Protectie pentru ten impotriva soarelui | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Salutare! Am o mica problema, dar pt care trebuie sa iau masuri din timp: am fost azi la plaja si piscina cu baiatul meu. EL a stat mai tot timpul in piscina de copii, in apa, soare, dat initial cu crema de protectie SPF 30 atit pe corp cat si pe fata.
Ajunsi acasa, am observat dupa vreo 3 ore ca numai pe obraji i-au aparut sub piele niste foarte subtiri vinisoare rosiatice. Banuiesc ca e o reactie la soare (cu toate ca am mai fost la strand acum vreo 3 saptamani, in aceleasi conditii, si nu a avut asa ceva).
Ca prima masura, l-am uns pe fata cu o crema Eucerin anti-roseata pe care o am pt mine si care calmeaza tenul cuperozic/ iritat. Se pare ca s-a calmat pielea si se mai vad foarte vag vinisoarele.
Ce pot face de-acum incolo ca sa nu ii mai apara asa ceva? ce protectie eficienta exista, speciala pt tenul copiilor?

Multumesc!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=gqY94S7g6Q8" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Dana, exista lotiuni de protectie total block, speciale pentru cei cu pielea f. senisbila la soare sau pentru cei care doresc sa-si protejeze eficient pielea.
uite aici cate ceva in legatura cu aceste creme:

http://skincarerx.com/total-block.html

In afara de asta, evita sa expui copilul la soare dupa ora 9,30-10 dimineata.
Poate ca semnele rosietice care i-au aparut sunt capilare sparte din cauza caldurii prea mari de la soare in contact cu pielicica lui.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Denizel mercic de link!
Pai, teoretic, stiu si eu chestia cu expusul intre anumite ore la soare, ca e nociv, etc...insa ce pot sa ii fac unui copilas care vrea sa se joace si piscina pt copii e afara in plin soare? E atit de fericit acolo, ar sta cu orele (normal ca nu e lasat sa stea atit de noi parintii rai ) dar prinde oricum cel putin 30 min legate cand sta si se balaceste cu alti copilasi, se baga cu capul la fund cu ochelarii pe nas, etc
Pe cap nu ii pot pune sapca sa umbreasca fata, ca ii zboara de pe cap la cate miscari face... doar sa ii dau cu crema din asta puternica si sa o tot reinoiesc din timp in timp ...s.a.m.d.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=gqY94S7g6Q8" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Iubita, data viitoare ar trebui sa iei o crema cu protectie mare....80...si care sa reziste 1-2-3 ore la apa. Din doua in doua ore il dai iar pe fata si umeri.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput