Si eu am dat bebeilor Ophtamesone pt. desfundarea cailor nazale la cateva luni. Are un procent mic de neomicina, e adevarat, dar exista si varianta Ophtamesone simplu, fara N.
A avut efect foarte bun, nasul s-a desfundat si asa a ramas, desi incercasem inainte cu spray cu apa de mare, degeaba.
si eu zic ca doctorul a stiut ce zice, nu cred ca-l recomanda daca era periculos.
Nu prea se da OphN la bebei asa mici, mi se pare ca scrie si in prospect. Ser fiziologic la greu...si ies mucii singuri. Fornaiala poate dura si juma' de an...sanatate!!
Andries
Simona, eu nu i-as da ! Noua ne-a recomandat acelasi lucru doar cand a fost racita de-adevaratelea, si ii curgea secretie albicioasa pe ochisori, de i se lipeau pleoapele ... Atunci clar era o infectie, dar pentru mucisori uscati eu as zice ca serul fisziologic e suficient. Luati Sterimar sau alte sprayuri din astea cu apa de mare, e mult mai usor.
Daca ai nevoie de umidificator, da-mi un mail, pot sa ti-l imprumut pe al nostru.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
Eu i-am pus lui bebe in ochi Ophtamesone simplu, 2 zile, cate o picatura in fiecare ochi, dimineata si seara, la indicatia medicului, dupa ce se trezise dimineata cu pleoapele umflate.
Eu m-am temut de faptul ca are acel corticosteroid il el, insa cantitatea a fost f redusa.
I s-a prescris la un moment dat si pt nasuc, cand fornaia, insa nu am insistat, pt ca el nu suporta sa-i pun chestii in nas si n-aveam chef sa-l chinui.
Nu te stresa cu fornaiala, ii va trece.