eu am terminat mesota in 89. mai e cineva pe aici?
Surprinsa ca vad acest subiect. Si eu am deschis unul pe aceeasi tema, pe la sfarsitul lui ianuarie dar nimeni, nimeni. Chiar eram dezamagita.
Si eu am terminat Mesota in 95, deci ceva mai tarziu, dar cred ca va mai amintit de Rosca si Lupulet la mate si de Popeasca la Rom.
Mai nou este Colegiu National si au si un site cu poze ale profilor. Daca va intereseaza o sa revin cu informatii.
eu nu am terminat la mesota insa am avut o colega din clasa intiia care a facut generala la SC. GENERALA NR.13 SI O CHEMA ENOAE CORINA. STIOE CINEVA de ea??
@Iulia: Uite aici o lista a absolventilor de la SG 13, poate te ajuta mai departe...
Salutari,Tina
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
Salut, si eu ma alatur voua , sint Brasoveanca..am terminat Lic. de Stiinte ale Naturii in 1988 poate facem mai activ acest subiect , si schimbam impresii de tot felul...ce ziceti? PUPICI
Eu am terminat in 1987,dar la Ind.Rulmentul. Mi-am gasit citiva fosti colegi de clasa pe colegi.ro!!
Pupici la brasovence
Corina si Anna nazdravana!!
Sotul meu a terminat Mesota, iar eu Sanitar in '88.
Iulia, sunt din Tractorul si am fost la Scoala 13.
Imi amintesc de Corina Enoaie, dar cred ca era cu 1 an mai mare decat mine.
Simona (bidiloi), am avut o prietena care probabil a fost colega cu tine, vad ca suntem de-un leat. In ce zona a Canadei esti?
Draga Donia ,sint in Montreal-quebec!Cum o chema pe colega -prietena ta?Astept sa-mi raspunzi,sint curioasa!