Control la ochi la copii mai mari de 3 ani!

Control la ochi la copii mai mari de 3 ani! | Autor: octopusu

Link direct la acest mesaj

M-am hotarat sa ii fac baietelului meu de 3 ani jumate un control la ochi. Asa am inteles ca trebuie facut, dupa 3 ani, ca se poate colabora cu el si este destul de devreme pt eventuale probleme, pot fi rezolvate in timp util. Pediatra mi-a dat o trimitere la Policlinica pt copii Dorobanti, problema este ca nu stiu la ce dr sa ma duc. Voi stiti pe cineva? Va rog sa imi spune-ti si mie!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Noi am fost la cabinetul dnei dr Liliana Voinea, un oftalmolog foarte bun. A comunicat foarte bine cu fetita si totul a fost ok. Doar ca are cabinet in Veteranilor, cartier Militari si costa 75 ron consultatia.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu l-am dus chiar ieri pe Cata la cabinetul dr Burloiu. Este la intersectia Stefan cel Mare cu Barbu Vacarescu. Am ramas cu o impresie f buna despre dl doctor. Consultatia a fost 50 lei.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mai este o policlinica pe str. Masina de Paine, langa Obor. Am fost cu Matei la 2 ani, cu trimitere de la medicul de familie nu costa nimic. Mai este un cabinet particular pe langa ProTV, dar am inteles ca se fac progrmari cu o luna inainte. Nu stiu cat costa...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 37..mai am putin

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Multumesc pt raspunsuri!
Am fost ieri cu el la Policlinica Dorobanti, totul este in regula.

Mergi la inceput