Eu sirop de catina ii dau demult si pt pofta de mancare.Simona este tot slabuta si tot mofturoasa la papa.Noi papam doar cu povesti,cantecele si "coca"( o papusica dezbracata)careia ii dam sa pape.
Eu pt sezonul rece am inceput sa-i dau oscilococcin -cate o doza pe saptamana scrie pe prospect.Intrebarea mea la voi este pana cand ii dau cate o doza de oscilococcin.Anul trecut i-am dat ribomunyl si s-a imbolnavit in timpul tratamentului.
Gabi si Simonica.
Hai sa ne bagam si noi la bilant, desi Luca face 2 ani abia peste o luna!!! Deci: 16,5 kg, 94cm, 25 la pantofi, papa tot si daca s-ar putea cat mai des (!!!) Turuie toata ziua, incepem sa invatam si poezioare!!! In schimb de povesti nu are rabdare nici 3 minute, am lasat-o balta deocamdata. Nici cu olita nu suntem mari prieteni, adica daca il pun eu si e ceva pe traseu face si kk si/sau pp, altfel face pe el si nici nu prea spune.
Gabi, mie mi-a recomandata medicul homeopat oscilococcinum cate o doza pe saptamana(si mi-a spus ca de fapt o doza=30 bulinutze din alea mici, nu cat pun astia intr-o capsula) in lunile octombrie-noiembrie-decembrie si martie-aprilie si iarna trecuta nu am avut nici o problema cu raceala.
Multa sanatate si la bebei si parintzi!
Ioana & bb Luca