Mi-au furat fetitza!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by sasuke

Eu cred ca, deja, lucrurile au degenerat...ajungindu-se la discursuri specifice salilor de tribunal, nu unui forum de discutzii. Singura solutzie viabila care s-a desprins din toata tirada este testul de paternitate, pe care, se pare, AK chiar vrea sa-l faca. Shi cum eu cred ca menirea acestui forum este furnizarea, din partea membrilor sai, a unor posibile solutzii de rezolvare a problemelor autorilor subiectelor...atunci, in cazul acestui subiect, cred ca acest lucru s-a facut. Iar improshcarile cu noroi intre AK shi sora celei pe care o acuza nu cred, o spun din nou, ca ishi au locul aici. Oricum, noi nu avem posibilitatea de a verifica daca cele spuse de cei doi sunt adevarate, acest rol revendu-i, pina la urma, institutiilor statului cu autoritate in acest domeniu.

Cu respect,

Pentru Anca si Mircea ( poate e mai lung mesajul, dar vä rog sä-l cititi, totusi...chiar dacä nominalizez, este valabil pt. amindoi )

Citind räspunsul Ancäi, sora Cristinei, am vrut imediat sä räspund!!!...dar am citit totusi mai departe...subscriu räspunsului dat de sasuke!!!
Nici eu nu judec pe cineva, färä sä stiu si pärerea celuilalt....dar acum mi-am format pärerea cä acest "caz" a devenit o ceartä publicä, la care noi sintem publicul!!!
Din ambele pärti vin acuzatii grave si eu, sincerä sä fiu, nu am chef sä mai aud asa ceva ( mai ales datoritä faptului cä nu vin intr-un mod civilizat, ci ca la usa cortului!!)....deja, pt. mine este clar cä situatia mä depäseste si de regulä nu-mi place sä mä amestec in astfel de treburi.
Pentru asta, sint organele de drep responsabile!!!
Dragä Mircea....atita timp cit zici cä ai dovezi, nu este cazul sä ni le oferi nouä!!!...oferä-le organelor de drept si cautä-ti dreptatea acolo!!!....mie chiar dacä mi le aräti, tot nu pot sä te ajut!!!...si nici nu-i scriu Cristinei vre-un E-mail, ca s-o critic, cä nu am dreptul sä fac asta!!
Totusi, dupä ce ti-am citit mesajele posterioare ( älea de "apärare" ), tind sä cred in adincul inimii cä poate ai dreptate, datoritä faptului cä te aperi cu vehementä, scopului pentru care te räzboiesti atita si faptului cä vrei sä dovedesti cä spui adevärul...ästea sint motivele care m-au determinat sä cred cä poate ai dreptate...asta e pärerea mea...dar ai gresit calea, prin care trebuie sä-ti consumi energia!!!
Incearcä sä te calmezi, fä o recapitulare a celor intimplate si trage concluzii.
Deja ai inceput bine, cu testul de paternitate...cä dacä, sä presupunem, nu esti tatäl fetitei ( si asta ar fi posibil!!!), nu-si mai are rostul sä mai faci ceva!!! In acest caz, incearcä sä respecti alegerea Cristinei, chiar dacä tu nu esti de acord cu ea, incercä s-o uiti ( cä mai sint si alte Cristine pe lumea asta!!!) si dacä este asa cum zici tu, olandezul ästa....nu e problema ta!!!....atunci va fi problema ei si va fi greu pt. ea, mai ales cä are si un copilas!!!
Acest copilas, chiar dacä este al täu, sau nu, are dreptul sä fie fericit!!!...nu uita!!! Vorbesc acum de timpul prezent!!!...asta e situatia actualä, cu care te confrunti...ce va veni, este altceva!!..atunci poti sä te gindesti iar in prezent.
Cit despre tine...cred cä ti-ai luat o lectie de la viatä...nu numai in privinta Cristinei, ci si a "mediului inconjurätor"!!! Cristina poate se lasä condusä de sentimente, sau eventual poate avea si alte influente, dar eu consider cä este de ajuns sä-i aräti dorinta ta de a fi cu ea nu mai mult de 3 ori, iar dacä vezi cä räspunsul este NU, te retragi onorabil si distins, cu inima impäcatä cä ti-ai fäcut datoria, cä vorba aia:" dragoste cu sila nu se face!!!"
Si eu am fost stresatä de primul meu prieten, care a insistat f. mult sä fim din nou impreunä, iar eu i-am spus NU de fiecare datä, cu toate cä incä il mai iubeam!!!....a fost tare greu pt. mine atunci, dar el nu m-a terorizat din cauza asta...motivul despärtirii a fost cä nu era copt la minte, eu sperind sä se "trezeascä" la realitate, ceea ce nu a fäcut, sau nu a fost in stare sä facä!!!
Acum au trecut f. multi ani de atunci si väd situatia f. clar...mä felicit, cä am fost tare in acele momente.
Cu aceastä persoanä nu puteam in nici un caz sä am o cäsnicie de 19 ani, cum am cu actualul meu sot!!! Ghinionul lui!!!...ce sä-i fac, dacä nu a fost in stare sä pretuiascä ce are!!!
Poate asa am reusit sä te "scutur" un pic si sä nu te mai lasi condus de sentimente...sint momente in viatä, cind chiar nu este cazul!!!
Imi doresc, ca viitorul mesaj al täu, sä fie legat de räspunsul testului de paternitate si lasä, te rog toate gindurile si activitätile negative de-o parte!!!
La fel si pentru partea cealaltä...injuriile si acuzärile, gäsesc cä nu-si au locul aici...se poate spune pärerea si intr-un mod mai civilizat!!
Pästrati-vä demnitatea de OM!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sunt prea socata sa pot spune ceva..am citit cu atentie totul, dar socul a ramas acelasi.Succes si sa iasa adevarul la suprafata.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Propunem oprirea temporara a subiectului pina la aflarea testului de paternitate. Evident - dupa acest rezultat - daca Mircea (AK) va dori - vom re-deschide acest subiect si il vom discuta de pe ipotezele actuale.

In acest timp - speram ca pasiunile generate de acest subiect sa se tempereze iar mesajele viitoare sa fie calme si obiective.

va multumim pentru intelegere.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput