Mi-au furat fetitza!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, ai dreptate si eu cred ca ar fi corect sa aiba copilul inregistrat pe numele lui, daca e al lui, chiar si in cazul in care ar fi un om rau, asa sau pe dincolo, e tatal ei si cu asta basta. Nu cred ca e Cristina in pericol ca el sa ii poata lua fetitza definitiv, dar recunoasterea paternitatzii ii da drepturi clare de vizitare. Eu cred ca ea (Cristina) ar vrea foarte mult sa nu il mai vada pe Mircea niciodata si e de inteles, daca au avut probleme si el a hartzuit-o si ulterior, dar nu ar fi corect. Pe de alta parte sper ca Mircea sa doreasca sincer sa isi vada fetitza si nu doar hartzuirea mamei si razbunarea pentru ca a fost tradat si parasit sa fie motivul principal al actziunilor sale. Daca doar asta e motivul si nu dorintza sincera de a fi alaturi de copil, Mircea, ar fi bine sa renuntzi, de ce sa te zbatzi doar dintr-o ambitie, nu ai avea nimic de castigat.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

WOW!!!
greata mi-e de adultii care se razboiesc intre ei folosind un copilas nevinovat ... oameni fara suflet, dar oare ii putem numi oameni???

in fine ... hai sa-mi dau iarasi cu parerea, ca uite ashe n-am de lucru, oricum voi o sa faceti cum vreti voi si cum va duce tartacutza aia plina de ..............razbunare, ca sa nu-i zic altcumva...

Mircea sau AK sau cum te-o chema, dupa cum vezi a aparut Anca care ne-a spus cite ceva despre tine si din care reiese ca nu ai un suflet prea frumos si prea putin te intere de fetita, telul tau este de a-i face viata Cristinei un iad ... si presupun ca stii ca daca ti se va recunoaste paternitatea si ti se vor da anumite drepturi, o sa ai posibilitatea sa-i faci intr-adevar viata un iad.
Acum bineinteles ca nu putem sa luam 100% de buna tot ce ne-a povestit Anca, poate exagereaza si ea, normal ar fi sa te disculpi, daca vrei bineinteles ...
Dar, problema principala este micuta Karina ... ea nu are nici o vina si trebuie sa creasca frumos, sa se simta iubita, sa stie cine-i sunt parintii, buni, rai, cum or fi ...

Mircea, daca intr-adevar vrei sa ai un loc in viata Karinei, fa-o fara razbunare pe mama ei, poarta-te ca un barbat adevarat, nu ca o cirpa imbibata cu mizerii ... asuma-ti rolul de tatic de week-end, poarta-te civilizat cu mama si tatal vitreg ... omule, nu s-au terminat femeile pe lumea asta!!! ... facindu-i rau Cristinei, ii faci rau Karinei, daca intr-adevar iti pasa de ea!!! ... daca nu-ti pasa de fetita si vrei doar sa te razbuni ca o femeie ti-a dat papucii, atunci cel mai bine ar fi sa iesi definitiv din viata lor ... daca intr-adevar Cristina a gresit si si-a batut joc de tine, lasa viata sa se razbune pe ea, nu tu!

Cristina draga, daca stii sigur ca Mircea este tatal, apai fata draga ceea ce ai facut tu este cit se poate de nedrept si de josnic ... telenovelele is doar telenovele, viata reala e cu totul alta ... Karina are dreptul sa creasca stiind cine-i este tatal adevarat, oricum ar fi el, bun, rau, iubitor, egoist, lasati-o pe ea sa-si formeze aceasta parere, nu i-o inoculati voi ...mai tirziu s-ar putea sa platesti scump ptr asta ... da tuturor, inclusiv tie, o sansa de a demonstra ca sunteti oameni civilizati si ca intr-adevar iubiti fetita aceasta neconditionat! ... daca Mircea este un om rau asa cum il descrieti voi, adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Eu nu te judec si nu te caracterizez dupa ceia ce au spus altii despre tine (vezi Ancuta ) ci dupa ceia ce tu singurel cu gurita ta ai spus si prin prisma a ceia ce-mi spune mie "filling-ul"!!!cind te-ai dus cu cadouri de craciun la ea s-o "recistigi" si tatal ei ti-a spus ceia ce ti-a spus ,el nu s-a referit la faptul ca i-ai dus prea putin ca s-o poti recistiga ,asa cum incerci tu sa ne faci sa intelegem ,ci la faptul ca in in viata si pt unii oameni(destui de multi dealtfel)valorile morale sint mult mai pretioase decit darurile materiale ,iar din reprosul tatalui ei se intelege clar ca la capitolul asta tu ai lasat de dorit!!!!!si ca nu asta asteptau de la tine ei ,doar ca tu cu mintea ta nu poti sa intelegi asta ,tu gasesti repede explicatia ca ea a ales doar "caramida" mai mare!!!!i-mi pare rau s-o spun dar nici eu nu m-as fi incurcat mai mult de 4 luni cu un tip ca tine!!!!!!!sincer i-mi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta ,dar e adevarul ,adevarat si daca ai cit de cit o scinteie de respect si de bun simt fata de ceia ce te inconjoara absolut totul ,atunci sigur vei intelege si nu te vei supara pe mine pt ceia ce-ti scriu acum ,si poate ca mai sint sanse sa devii un om adevarat !!!!fara nici o ranchiuna si din suflet sper ca acest mesaj sa-ti aprinda un beculet acolo undeva in mintea ta!!!si sa te ajute!!!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Ca sa raspund la ce a zis Anca, sora Cristinei:

1. Nu am fost impreuna 4 luni, ci 10 luni (sau poate doar patru luni mi-a fost fidela?!) din feb. 2002 pana in octombrie!!

2. Toata perioada aceasta am incercat si eu si Cristina ca ea sa scape de problemele de sanatate, si pana la urma am reusit. A ramas insarcinata!!

3. Nu "a fost nevoita sa se ascunda" de mine, pentru ca as fi fost vreodata agresiv cu ea, pentru ca nu am fost, ma jur, ci pentru ca asha a fost invatzata de mama ei, care a facut tot ce a putut sa ne desparta si sa o impinga pe Cristina in bratele olandezului pe care in cheama Frits Hilbolling si are o firma care livreaza flori si se numeste "Flower Power". (Numele firmei a fost propus de mine. Tot eu am facut si business plan-ul, i-am pus in legatura cu un designer de magazin ( un prieten), i-am ajutat cu cercetarea de piata, ca la un moment dat Cristina sa imi spuna " Nu te mai baga!! Jobu-ul tau s-a terminat!!) (Si asta cand eram inca impreuna!!!)

Un alt individ, Alex Cociu, Web designer (asha zis coleg cu mine) a primit de la ei (prin intermediul meu) job-ul de a schimba design-ul firmei Cervix Elementa , a olandezului). El a cerut doar o suta de dolari pentru job, eu am negociat cu Cristina sa primeasca 500 de dolari,(ca am zis ca asha ar fi mai cinstit) pe care i-a primit, dupa care acest individ i-a promis lui Frits ca "imi strica el mie Internetul" si ca "daca vreau razboi, o sa-l am".

4. Metoda de "potolire" prin care Frits a incercat sa ma indeparteze au fost doua scrisori de shantaj prin care mi se cereau, daca mai iau contact cu Cristina sau familia ei, nu mai putin de 400.000 de Euro in compensatie. (Cine doreste sa primeasca o copie a scrisorilor poate sa imi dea un PM; oricum ele se afla deja in posesia avocatului meu). Eu in intervalul dintre Dec. 2002 si Martie 2003 (data la care am primit scrisorile de santaj) nu am vrut decat sa ma impac cu Cristina, si am vorbit cu toata familia ei in acest sens. Nu i-am spus niciodata Cristinei vreo insulta. .doar olandezului). Si daca am vorbit mai transhant cu ea, a fost numai atunci cand ea mi-a spus ca "nu e copilul meu" si ca " o jigodie ca mine, de care i-e rushine ca m-a iubit,nu merita nimic de la viatza, deci nici copilul. Si asta numai pentru ca nu am fost de acord ca familia ei sa ma judece zi de zi, ora de ora, pentru orice fleac spun sau fac).

5. "Scarboshenii?!" . .Anca are un stil mai extremist de a prezenta denaturat realitatea. . Sa nu uitam ca ea a facut tot ce a putut sa-si gaseasca un sotz strain. .pentru ca ea a ajuns la concluzia ca romanii nu stiu sa iubeasca. . .nici unul dintre ei. . .Traiasca Internetul!!

6. "Sotul ei". . .Un individ care si-a parasit femeia din Olanda dupa 13 ani, i-a luat toti banii, a dat-o afara din casa si a batut-o (exista 2 reclamatii la Politia din Driebergen pentru aceste fapte) si a chemat si Politia ca sa o ia din fatza casei lor. ."Sotul ei" care dupa ce a avut tot felul de amante prin Polonia, Ucraina, Cehia si alte tari pe unde a umblat, s-a hotarat sa-mi strice mie casa, plimbandu-i pe la nas Cristinei si familiei ei teancuri de 10,000 - 30,000 de Euro, asha pentru finantarea firmei, plus promisiuni de excursii in Africa de Sud, Asia,etc.

7. "Ura si Razbunare". Actiunea judecatoreasca pentru Test ADN este singura cale. Nu pot eu, Mircea Caraman, sa ma duc la Primarie sa cer modificarea unui certificat de nastere, pentru ca asha vreau eu! Este singura metoda oficiala!!

8. Da, intradevar, vreau sa-i fac rau micutzei Karina, de aia am deschis proces ca sa ii pot fi tata in mod oficial, cu toate drepturile si obligatiile. Mai bine faceam ca alti barbati si "ma spalam pe maini". Nu degeaba acest proces este atat de rar intilnit.

9. Nu se gandesc acesti oameni (din familia ei) ca am si eu dreptul la o bucurie in viatza, la un scop, la o fericire!! Ei au facut tot ce au putut ca fetitza sa fie tzinuta departe de mine, ca sa ma pedepseasca pentru faptul ca nu am abandonat complet stilul meu de viata, principiile mele, pentru ca sa fiu la dispozitia lor!! Cu tot ce am!! Oricand, la orice ora eu trebuia sa fiu la dispozitia lor!! Deci, in conceptia lor, dupa cum mi-a spus chiar Anca, "ori sunt ca ei, ori dispar din viatza lor!!"

Viatza mea nu conteaza, numai viatza lor conteaza, asha cred ei, nu esti de acord cu unele chestii, ti se ia fata si se da altuia care poate fi "asimilat" de familia Georgescu!! Si daca ala pica la examen, gasim altul. .prin localuri. . .sau pe Internet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu itzi urez succes, sa castigi procesul si sa ajungi la o intelegere cu Cristina, astfel incat sa itzi potzi vedea fetitza. Nu stiu tu ce ai facut, ce fel de "scarbosenii", dar daca sotzul ei a facut cate ai spus, i se va intampla si ei din pacate si nu va fi bine pentru Karina. Saraca fetitza, nu are nici o vina in toata povestea asta!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Stimati membri:

V-ati pus vreun moment intrebarea de ce Anca (sora Cristinei) a scris un mesaj pe acest forum,si nu Cristina?! De ce nu Cristina?! Hmm?! I-a trimis cineva vreun e-mail? Am rascolit din nou constiinta ei?! Oooo, ce mi-ash dori sa stiu ca si Cristina are o constiinta si mustrari!!!

Oare pentru ca sunt doar eu vinovat de cele intimplate, nu s-au prezenta ei doi, Cristina si Frits la proces!? Daca ei sunt convinshi ca nu au gresit cu nimic, de ce nu au venit la proces!?!!

Sunt cumva ei doi mai presus de o sala de judecata?! Sunt cumva ei Dumnezeu!? Ca si Ion Iliescu daca ar fi parat la proces, ar trebui sa se prezinte (dar stim toti ca nu o sa o faca).

Sa-i dea Dumnezeu lui Cristina sa fie fericita alaturi de alcoolicul ala (care bea vodka de la 8 dimineata impreuna cu familia ei) si care este un maniac sexual care frecventa in aprilie-mai 2002 "fetitzele" de la Restaurantul Herastrau. Nu stiu ce soarta o sa aibe fetitza mea alaturi de aceasta otreapa pe nume Frits!! Ca pe mama ei, nu stiu de ce, dar nu pot sa o acuz prea mult. . Si Cristina este o victima a vietii asteia. Si imi pasa de ea. .din mai multe motive. .nu numai pentru ca este mama copilului meu. . Si nu pot sa-i fac rau mamei copilului meu. Primul meu copil!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Eu cred ca, deja, lucrurile au degenerat...ajungindu-se la discursuri specifice salilor de tribunal, nu unui forum de discutzii. Singura solutzie viabila care s-a desprins din toata tirada este testul de paternitate, pe care, se pare, AK chiar vrea sa-l faca. Shi cum eu cred ca menirea acestui forum este furnizarea, din partea membrilor sai, a unor posibile solutzii de rezolvare a problemelor autorilor subiectelor...atunci, in cazul acestui subiect, cred ca acest lucru s-a facut. Iar improshcarile cu noroi intre AK shi sora celei pe care o acuza nu cred, o spun din nou, ca ishi au locul aici. Oricum, noi nu avem posibilitatea de a verifica daca cele spuse de cei doi sunt adevarate, acest rol revendu-i, pina la urma, institutiilor statului cu autoritate in acest domeniu.

Cu respect,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

AK, acum, ca lucrurile au īnceput sa se lamureasca cāt de cāt, identitatile au fost scoase oarecum la iveala...īn fine, povestea pe care initial o credeam doar poveste a devenit de fapt realitate, vreau sa-ti urez succes īn demersul tau de a deveni oficial tatal Karinei, daca realmente acest demers nu vine din dorinta de razbunare.
N-am avut timp sa citesc toate paginile dar cel putin ultimele interventii ale tale mi s-au parut de bun simt si sper sa se pastreze tonul asta pāna la final.
O poveste trista..Pacat ca relatia voastra s-a terminat asha (si nu cred ca mai ai vreo shansa s-o recucereshti, desi...nu se shtie niciodata..) dar mai pacat este ca micutza Karina va suferi enorm īn urma "razboiului" astuia care abia a īnceput īntre voi si Dumnezeu shtie īn ce hal se va termina.

Monica

P.S. Sunt īn continuare de parere ca nu aveai dreptul sa-i publici coordonatele aici shi, cum am mai spus, a fost cred chiar un pas gresit din parea ta pe care ea īl va specula cu sigurantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Subscriu la cele zise de sasuke.
Mircea, sa iti dea Dumnezeu putere, intelepciune si liniste sufleteasca, spre binele Karinei. Procesul de paternitate este singurul tau ajutor. Dupa solutionarea oficiala a problemei trebuie sa te porti civilizat chiar si cu sotul Cristinei. Ai grija! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

Hei... ca sa inteleaga toata lumea, eu cred ca intr-o relatie nu exista doar un singur vinovat.

exista toate sansele ca sa va bateti joc de copil prin razboiul vostru.

Mergi la inceput