? despre bancile din Ro

? despre bancile din Ro | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca poti lua un credit in valuta de la o banca din Ro fara sa arati ca iti iei un apart. De ex., ai o urgenta si-ti trebuie x mii $, ai salariu satisfacator de mare, iti pui gaj apart. sau alte bunuri imobile personale si iei banii.
M-ar interesa si cat ar fi dobanda la un asemenea imprumut.
Multumesc frumos!

Cristina, mamica cu burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Incearca sa gasesti informatii pe site-ul de la revista "Capital"-www.capital.ro (cred ca asta este).

Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Cristina, nu poti lua mai multi bani, ptr.un apartament, de pilda trebuie sa iei min.10.000 E ori bancile la suma asta iti cer sa stie ce faci cu banii, maximul la imprumuturile pe care nu trebuie sa le declari, adica nu trebuie sa dai explicatii este 4.000 E..asa stiu eu, am incercat si eu sa iau un credit si de aceea stiu, oricum poate-ti raspunde mai bine cineva care lucreaza la o banca
pupici

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Initial creeata de tinatache

Stie cineva daca poti lua un credit in valuta de la o banca din Ro fara sa arati ca iti iei un apart. De ex., ai o urgenta si-ti trebuie x mii $, ai salariu satisfacator de mare, iti pui gaj apart. sau alte bunuri imobile personale si iei banii.
M-ar interesa si cat ar fi dobanda la un asemenea imprumut.
Multumesc frumos!

Singurul credit fara declararea destinatiei lui, fara giranti shi fara ipoteca sau alt gaj este "creditul pentru nevoi personale" cu termen de rambursare maxim 36 de luni si dobânda 26%, cu termen de acordare de maxim 3 sapt. si cu plafon maxim de nu shtiu cât :-)) (oricum, mai mult de 4.000 E, ca mie me'au calculat shi la 5.000, deci se poate si mai mult). Daca îndeplineshti conditia de salariu îl obtii fara probleme. Creditul este de fapt în lei, rata în lei. Nu shtiu daca exista banci care acorda shi în valuta...Informatiile de mai sus sunt de la BCR.

Pumpici!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Sunt si banci care acorda credite in valuta:Raiffeissen Bank,Ing Bank,sunt doar cateva.Intra si tu pe site-ul lor si ai sa gasesti detalii.Poti incerca si la Alpha Bank,parca si acolo am vazut ceva in sensul asta.Creditul este pentru nevoi personale,trebuie sa alegi dobanda care te avantajeaza si termenul de rambursare care iti convine.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

BCR si Alpha Bank au niste conditii rezonabile la credite de acest gen. Banuiesc ca au un site fiecare.
marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumesc mult pt raspunsuri. Am sa ma uit pe paginile lor sa vad ce gasesc. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Inainte sa intru in concediu de maternitate, la Banc Post era un credit de 500 $ pt nevoi personale cu trei giranti si dobanda era de 13%. Am auzit de la colegele mele ca acum se dau si de o mie de $.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

conditiile de creditare(numar de giranti...)si plafonul pentru credite pentru nevoi personale, la care nu trebuie sa faci dovada cumpararii unui obiect sau casa, difera de la o banca la alta. la fel si nivelul dobanzii. cel mai bine e sa te duci personal la banci si sa intrebi concret pentru veniturile tale ce suma iti pot da credit? succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria74 spune:

La BCR (unde m-am interesat eu) conditiile erau: ptr un credit de 140milioane - adeverinta de venit din care sa reiasa ca salariul net este de minim 14 milioane,copie dupa CM (vechimea in munca trebuie sa fie de cel putin 3 luni), girantul trebuie sa aiba salariul net 11,5milioane, si mai era ceva ca trebuia sa aduci contractul de casa si ultima factura de intretinere!
De fapt creditul de nevoi personale reprezinta de 10 ori salariul net inscris in CM si dureaza aprox o luna si jumatate pana il obtii.
Eu am renuntat ptr ca nu am gasit girant.
Poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumesc!! Am reusit sa-mi fac o idee despre cum se lucreaza. Din pacate pe net mare lucru nu am aflat, adica n-am aflat nimic. Dar acuma tot stiu ceva, si pt asta va multumesc inca o data!

Mergi la inceput