Cat se plateste vama?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Noi anul trecut am venit in Romania, in vacanta dupa ce fuseseram plecati din tara 3 ani de zile si aveam o gramada de chestii prin bagaje printre care si un calculator de mana a doua. Ne-au facut sa deschidem valiza (era din aceea cu cifru si nu si-au putut satisface singuri curiozitatea) sa vada ce avem in ea, dar n-au cotrobait, dar vazand ca avem camera video si aparat de foto, ne-au spus ca trebuie sa platim vama. Sotul meu avea chef de harta, dar cum fuseseram pe drum vreo 30 de ore eu n-am avut nici un chef sa mai stam prea mult pe aeroport. Le-am pus 20 de dolari canadieni in pasaport si-am plecat intr-un minut. Nu stiam legile, si toata familia ne astepta in par in aeroport asa ca n-avea nici un rost sa ne intindem, dar data viitoare n-o sa le mai dau nimic. Niste nenorociti! nu s-au sfiit deloc, erau 3 vamesi in grup si totul s-a intamplat pe fata. Nu mi se pare normal...

Si apropo, am mai auzit povesti din astea cand vamesul a zis " sefu' e foame in tara, da-mi si mie ceva..".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Buna Adela!
Poti sa gasesti informatiile cautate pe www.customs.ro.

Succes!

Mergi la inceput