primul ciclu dupa nastere... cind?
Buna mamicilor cu bebei.
Am o intrebare pentru voi. La cit timp de la nasterea copilului v-a venit ciclul? Data a avut vreo legatura cu data ultimului ciclu ( inainte de a ramine insarcinate) ori cu data nasterii copilului?
Va intreb aste deoarece mie nu mi-a venit inca ciclul desi am nascut pe 22 iunie.
Precizez ca alaptez foarte putin , din pacate.
Mi-am facut si testul de sarcina si a iesit negativ. E adevarat ca mai vrem inca doi copii, dar eu nu vreau asa de repede. Sa implineasca bebe macar 10 luni ca sa ma mai refac si eu si sa apuc sa mai slabesc si apoi sa ma ingras iarasi...
Raspunsuri
mihuletu spune:
mie mi-a venit la 3 luni de la nastere intr-o zi de 15, n-a avut nici o legatura cu data nasterii (pe 3), ultima data a ciclului (28) si a fost extrem de neplacut, in sensul ca a fost foarte abundent in primele doua nopti. a aparut din cauza ca, din motive absolut obiective (a trebuit sa-mi las copilul la soacra in timpul zilei, cateva zile consecutiv, ca am fost in sesiune), am alaptat mai putin de 4 ori pe zi (adica de 2 ori cu chiu cu vai).
www.sara.haihui.ro
mamamariana spune:
Si mie tot la 3 luni mi-a venit fara nici o legatura cu data nasterii sau alta data, insa am auzit pe cineva caruia i-a venit la 11 luni - a alaptat tot timpul asta si chiar dupa.
Daca nu vrei sa ramai insarcinata acum, protejeaza-te foarte bine pentru ca am auzit o gramada de cazuri cand mama a ramas insarcinata imediat dupa nastere.
Numai bine,
Mamamariana
Aalina spune:
Si mie mi-a venit la 3 luni dupa nastere. Fara legtura cu cele doua date. Si eu alaptam atunci asa ca nici de asta nu a depins.
Tango spune:
Eu am acum primul ciclu dupa nastere si nu am decat 6 sapt de cand am nascut, iar bb sugea si de 8 ori pe zi. Neplacut este ca lui bb nu-i mai place laptele si de 4 zile chiar mi-a slabit puiul si este agitat, nu vrea sa manance si nici sa doarma.
http://community.webshots.com/user/tangorezu
cl spune:
Eu nu am avut cat timp am alaptat. Am alaptat 7 luni. Dupa ce l-am intarcat mi-a venit.
Claudia
ticka spune:
dupa 7 luni si am alaptat pana la un an. La fiecare dintre noi e diferit, nu exista o regula. Nu vine doar daca esti din nou insarcinata , altfel, o sa vina cu siguranta, fii pe pace
cu drag, ticka
-
Missy spune:
La exact 4 luni, si am alaptat pana la 7. Dar acum e bine ca am scapat de durerile acelea infernale
Mitzi spune:
La 6 luni de la nastere. 4 luni am alaptat, am mai asteptat apoi aproape 2 luni pana la primul ciclu.
Dana_ spune:
Eu l-am alaptat pe Andy pana la 6 luni.A trecut de atunci o luna si inca nu mi-a venit ciclul,dar il astept cu nerabdarenu de alta dar nu mai vreau sa fac copii deocamdata...
Pupici
Dana
adita spune:
La mine, dupa primul copil mi-a venit la 7 luni si pe urma din ce in ce mai rar, pana n-a mai venit deloc . La al doilea, dupa trei luni si acum astept din nou si nu mai vine.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin