Lic. Mate-Fizica, Slobozia-Ialomita

Lic. Mate-Fizica, Slobozia-Ialomita | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Ati absolvit careva acolo? Adicatelea, aveti in popseta vreun "griusor de Baragan"? Mi-e dor de provincia atit de repede blamata, de plictisul pe care un alt ialomitean - recte Dinescu Mircea- il blameaza, dezicindu-se de ulitele prafuite pe care a invatat sa mearga vertical...
Voua nu va este dor de ACASA?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Buna,

Da, eu am terminat Mate-Fizica acu multi ani, adica in 86. Si da, mi-e dor de acasa, de verile de acolo (acum dirdii in Brasov). Ajung destul de rar, din pacate... A fost o surpriza faina sa vad ca mai e cineva din Slobozia :).

Numai bine,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si eu sunt ialomiteanca. Sunt din Slobozia dar acu'stau in Bucuresti(de prin 1994). In 1989 am intrat la Liceul de mate-fizica(teoretic) unde am facut clasa a IX si a X (am facut si chimia cu Istrate )apoi am dat examenul de treapta, ca asa era pe atunci, la Urziceni la liceul teoretic profil filologie. Am terminat in 1993.
Merg la Slobozia cam o data la 2-3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Si eu sunt din Ialomita, dar nu din Slobozia!
Am terminat liceul in 1988, profil Chimie Industriala...chimia tot cu Istrate.....Prin Slobozia trec mai rar, cand merg in vizita la fratele meu care s-a stabilit in Slobozia.

Gioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Si eu tot cu Istrate directoare de liceu...Am terminat in '89 si, printr-a 12-a, chilarita m-a plesnit in fata careului pentru ca indraznisem, la 40 de grade, cite erau afara, sa port un tricou pe sub sarafan, in locul bluzei beu cu mineca lunga. O dobi. individa...
Eu am fost in Slobo luna asta si m-a impresionat curatenia din oras! Trotuarele aveau pavaje noi si ... pante pentru carucioare de copii. Peste tot, nu mi-a venit sa cred ochilor!
In rest, saracie si somaj, deh, ca peste tot in orasele mici si muribunde din tara!
Stiti ca Daniela Stoian, alias "Academia Mamicilor" e tort lemefista?

Mergi la inceput

Este un orasel destul de curat, pacat ca sunt putine locuri de munca, ca altfel ar fi fost ok. Viseeeeee....
Imi place sa merg la Slobozia, e liniste, nu e agitatie, nebuneala ca in Bucuresti. De cate ori am ocazia merg. Cand nu era bb mergeam mai des.
Si Laura Ivancioiu de la Contact, daca va spune ceva numele, e lemefista, a fost in generatie cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Ce de nostalgii:)))))
Eu sunt din Slobozia-Ialomita, adicatelea m-am maritat si am ajuns pe aici.Liceul l-am facut in C-lung Muscel si cum va e voua dor de Baraganul "vostru":)))mi-e mie dor de dealurile mele:)
Oricum sincera sa fiu m-a surprins placut mesajele voastre, poate reusesc si eu sa vad cu alti ochi acest orasel:)
Adriana in privinta curateniei ai dreptate, e un oras destul de curat,insa vantul oricum bate pe aici si la propriu si la figurat.
Sotul meu in schimb a terminat mate fizica,insa in 86.Poate va cunoasteti?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Fratele meu a terminat tot mate fizica in '86.

Cat despre oras... ce pot sa spun...Si mie mi-a placut...Dupa ce am terminat facultatea am vrut sa ne stabilim in Slobozia...eram mai aproape de parintii mei... ne-am angajat la AMONIL (si eu si sotul)...toate bune si frumoase pana s-a inchis combinatul (prin 1997) si normal ca ultimii veniti au fost primii plecati...Din 1998 ne-am stabilit in Bucuresti.

Realizatoarea emisiunii "Academia mamicilor" a terminat tot in '88 dar la profil informatica. Era "sefa" promotiei (daca pot sa-i spun asa)!!!

Gioni

Mergi la inceput

Si Adrian Bucur, de la Focus-"Prima" e din Slobozia! A absolvit Liceului Pedagogic. Iar pe Laura Ivancioiu o cunosc bine!

PS. Hai sa ne dam mari cu vedetele noastre locale, poate ridicam cota orasului!

Mergi la inceput

Ar fi o idee.

Mergi la inceput

BUN! Daca nu mai "percuteaza" nimeni... si Mona Nicolici, ex-ANTENA1, actualmente stirista la B1, a copilarit tot in Slobozia. Si Valentin Zaschievici, red. sef-adj la "Jurnalul National", tot de acolo e..., mai pluseaza careva?

Mergi la inceput