unde se gasesc cizmulite din cauciuc ptr bb?

unde se gasesc cizmulite din cauciuc ptr bb? | Autor: iuliana_2002

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va rugam sa ne spuneti unde se gasesc cizmulite din cauciuc ptr bb?
Multumim,
Iuliana si Clauditu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu am luat ieri cu 175.000 din Selgros! Sunt tare dragutze! talpa galben turbat shi un pic "sheniloasa" :-) adeca nu calca bebe derept pe pamānt si restu negru (aveau shi cu albastru)
daca te grabeshti poate mai gaseshti...aveau catare...Noi am luat nr. 26. Aveau shi mai mici dar mai multe erau masuri mai mari..

Bafta!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Aici in NZ am vazut foarte multi copilasi incaltati in cizmulete de cauciuc.Nu mi-a placut ideea si mi-am zis ca eu niciodata nu o sa-mi incalt copilul cu asa ceva.Dar acum citind subiectul postat mi-am pus intrebarea : este un motiv anume pt care sa ne incaltam copii cu astfel de cizmulite ? Sunt mai bune decat cele din piele ?
Sunt tare nerabdatoare sa aflu parerile mamicilor.
Va multumesc.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Buna ziua...hop si eu..
Geanina, in NZ sunt asa pentru ca aici ploua des iar copiilor tare le place sa topaie in apa...si cei de pe aici, nu stiu daca ai observat, dar nu le prea interzic asta!Aici nimeni nu sta cu gura pe copil"nu ai voie", "nu se cuvine" ,"nu poti" etc...Mai bine le baga picioarele in cismele de cauciuc si gata...Ei umbla ori asa ori desculti! Nu toti, dar destui...Si eu am fost mirata la inceput, si la fel am gindit, dar acum fetita mea este la a doua pereche (prima a pierdut-o) si sunt tare dragute si sa stii ca nu-ti miros picioarele in ele, cum erau in Romania (cunosc un copil care la tara asta purta, si-i miroseau piciorusele groaznic apoi) Cred ca este alta calitatea cauciucului...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Sunt siderata!! Gianina, aici ploua īntruna de vreo sapt., iubita, shi d'aia cautam disperate cizmulitze de cauciuc! Baltoace, noroi...alea-alea... cam asta e motivu'! In rest, au shi copilashii nostri īncaltzari din piele, ca doar nu i'om īncaltza cu gumari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Am vazut si in Bucur-Obor cizmulitele pe care le descrie Monica.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cele mai frumoase cismulite de cauciuc, cred cele descrise de Monique, se fac la tg. mures.....normal ptr. export.Si eu am cautat ca disperata in Cluj si in final am facut comanda la fabrica...
A meritat efortul...e o distractie cand ploua si e voie sa sara in baltaaaaaaa, oau si asta spre disperarea altor mamici care nu inteleg cum de las copilul in apa!!!

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Multumim mult!
Faza este ca am fost la Obor, duminica trecuta si nu am gasit! O sa mai incerc la Selgros si ma gandeam si la Carrefour, a fost cineva recent acolo?
Pupici la bebiti,

Iuliana si Clauditu 1an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2002

Multumim mult!
Faza este ca am fost la Obor, duminica trecuta si nu am gasit! O sa mai incerc la Selgros si ma gandeam si la Carrefour, a fost cineva recent acolo?
Pupici la bebiti,

Iuliana si Clauditu 1an si 1 luna

... ezakt ce voiam sa zic shi io! dupa ce am citit subektu' am dat fuga la obor, da' n-am gasit cizmulitze nici in peatza, nici la tarabe, nici in magazin ... adica, erau intr-un singur loc in peatza, da' erau asha de urite , da' urite rau!!! nici n'am fo' kurioasa sa'ntreb kit costa! deci uitatzi de obor!

nu-i bai, ca shi-a luat mama un fard de obraz shi un ruj de la L'Oreal, ca n'avea, saraca de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Sigur sunt in Selgros?Dar in Carrefour ce stiti?Noi venim lune viitoare in Bucuresti asi as vrea sa-i iau.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

... ezakt ce voiam sa zic shi io! dupa ce am citit subektu' am dat fuga la obor, da' n-am gasit cizmulitze nici in peatza, nici la tarabe, nici in magazin ... adica, erau intr-un singur loc in peatza, da' erau asha de urite , da' urite rau!!! nici n'am fo' kurioasa sa'ntreb kit costa! deci uitatzi de obor!

nu-i bai, ca shi-a luat mama un fard de obraz shi un ruj de la L'Oreal, ca n'avea, saraca de ea!
[/quote]

Imi pare foarte rau ca v-am pus pe drumuri. Eu le-am vazut vineri seara la Obor intr-un singur loc si le-am remarcat ce frumoase sunt.
Era intr-un raion de pantofi pentre adulti, in partea magazinului dinspre Colentina, aproape de raioanele cu perdele. Nu stiu sa va dau mai multe detalii pentru ca in magazinul ala eu mereu ma ratacesc! E un raion sters, nu iese cu nimic in evidenta.
E posibil sa se fi terminat. Dar mi-ar parea rau ca si eu voiam sa-i iau lui Alex o pereche.
Iulia

Mergi la inceput