Cum facem pishu iarna afara la 2 ani?

Cum facem pishu iarna afara la 2 ani? | Autor: Danza

Link direct la acest mesaj

Noi cam ne-am obisnuit sa facem pishu vara la pomuletz si cam o data la 40 min, cateodata si la 30 daca bea multe lichide. Acum ca s-a racit nu stiu cum ar trebui sa procedez. Pampersi nu vrea sa poarte dar nici vreau sa ne intoarcem la ei, asta ar insemna sa regresam.
Atunci cum facem?
Ce-ati facut voi, mamicilor, care aveti copilasi mai mari?

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Daca ii explici ca pe timpul iernii locul pomului il va lua WC-ul sau olita, nu merge?! Bine WC-ul poate e prea mare pt el, e totusi micut, dar olita?!
Numai bine si sa iti traiasca baiatul,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Fiind vorba de un baietel, macar nu trebuie dezbracat prea mult... Eu am o fata si a fost mai greu...Dupa parerea mea, nu cred ca e neaparat o necesitate, ci mai mult o obisnuinta si daca o sa vada ce nasol e sa faci pishu iarna la copac s-ar putea sa renunte.. Fata mea e mare (4 ani jumate) si cu greu s-a lasat de acest sport.. (cu multe emotii pentru mine, cind ne suiam in autobuz sau metrou, ca pina la urma sa reiasa ca nu era o nevoie chiar urgenta). Cam astea sint amintirile mele in domeniu... acum, daca la voi nu tine, nu vad alta solutie decit sa faceti o vreme plimbari mai scurte ca in caz de accident sa fiti aproape..Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Katink

Daca ii explici ca pe timpul iernii locul pomului il va lua WC-ul sau olita, nu merge?! Bine WC-ul poate e prea mare pt el, e totusi micut, dar olita?!
Numai bine si sa iti traiasca baiatul,
Katink

Nu prea m-ai inteles, noi facem la oala si numai la oala (WC e intr-adevar cam mare pt noi), dar in casa! Afara apare problema, pt ca atat cat e cald, putem face la pom, dar iarna...doar nu ies cu oala dupa mine!!!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ahaaaa pomul e "esenta", am inteles.
Scuze,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Dana si Danutz,

Eu zic sa iesitzi afara ca de obicei, eventual sa nu-i pui salopeta, ci pantalon de care se dezbraca usor. Fata mea a cerut o singura data cand era frig afara (anul trecut), apoi n-am mai avut problema asta. Oricum, eu zic ca daca vi se intampla poti incerca sa intri in vreun magazin si sa ceri voie (asta daca nu esti in mijlocul parcului)...

Bafta multa si eu zic sa nu te necajesti de asta,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu nu am baietel, dar cumnata mea a avut cam aceeasi problema... A rezolvat-o destul de simplu cu o stropitoare si apoi a inlocuit stropitoarea cu galetusa. Edi stia ca copacelului ii trebuia neaparat pipi sa creasca mare si atunci, cand a venit frigul au cumparat o stropitoare, voinicul a facut pipi in stropitoare si apoi mergeau cu galetusa sa "ude" copacelul. In scurt timp, stropitoarea s-a transformat in galetusa si pana la wc a fost doar un pas mic de facut. Incearca si tu o chestie de genul asta...
Pupici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Danza, renunta la salopetele intregi si treci la pantalonii normali. Dupa ce o sa faca de cateva ori afara si o sa-i inghete fuduletul, o sa renunte singur si o sa faca numai acasa. Eu asa am procedat cu Alex si iarna nu mai face in parc.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by cl

Danza, renunta la salopetele intregi si treci la pantalonii normali. Dupa ce o sa faca de cateva ori afara si o sa-i inghete fuduletul, o sa renunte singur si o sa faca numai acasa. Eu asa am procedat cu Alex si iarna nu mai face in parc.
Claudia

Clau, am renuntat inca anul trecut la salopetute, pt ca, piticut fiind, parea un ursulet umflat si abia daca se mai misca.

Multam fetele pt sfaturi, vom tine cont neaparat de ele, dar sper din tot sufletul sa reuseasca sa se abtina pana acasa, oricum nu stam iarna mult afara, maxim 1 ora/repriza.

Cu drag,

Mergi la inceput