branca ursului

branca ursului | Autor: ursulica

Link direct la acest mesaj

fetelor, ajutoooor! vreau sa incep tratamentul liviei. mi-am procurat toate cele necesare, dar nu am gasit seminte si flori de branca ursului si supozitoare cu metronidazol.
un sfat, va rog, unde as putea gasi?
pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Draga mea,imi pare rau ca nu te pot ajuta direct,banuiesc ca pot cumpara flori de branca ursului de la plafar,dar si eu am citit tratamentul liviei si parca nu erau in ingrediente,sau ma insel eu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu ii dau sotului tinctura de branca ursului.Se gaseste in farmacii naturiste.Ii pun in suc pt ca are gust rau.Scrie pe prospect cat se ia.Eu ii dau 50 pic odata.Este pt stimularea ovarelor.Am luat si eu cateva zile dar fiind hipotensiva mi-a scazut f.tare tensiunea.Se ia impreuna cu o alta tinctura dar numai stiu exact care.Nu stiu daca merge inca cautarea...au fost multe subiecte legate de branca ursului.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Branca ursului - tinctura - scade tensiunea si atunci se ia cu maghiran.
Nici noi n-am gasit nicaieri flori si seminte de branca ursului asa ca sotul ia tinctura (am citit pe forum ca e acelasi lucru doar ca trebuie luat si maghiran atunci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ai de gand sa iei si tincturi? Pe mine una m-au dereglat rau de tot.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, in ce sens te-au dereglat tincturile? Nu ti-au venit rusii la data "normala"? Si pentru ce problema le-ai luat? Pupici, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, scuze, am aflat in ce fel te-au dereglat. Dar esti sigura ca e de la tincturi? Pupici, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

crinuta, totusi, in ce fel te-au dereglat? am si tincturi in tratament si ceaiuri si injectii si...... multe chestii :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Draga mea Ursulica,

Tinctura de branca ursului se gaseste la plafarul de pe Bulevardul Ion Mihalache ( fostul 1 mAi ).Este la parterul unui bloc , zid in zid cu un mini - prix.

Magazinul se afla peste drum de Spitalul Sfanta Maria.Tot aici au si napraznic si Kamayani si alte produse naturiste care in general nu se gasesc oriunde.Te pup.
Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, fac apel la bunavointa voastra, cine poate sa isi faca un pic de timp si pentru mine!!! Va rog mult de tot!
Vreau si eu tinctura de branca ursului, despre care am citit de curand in revista AS si pe care am cautat-o peste tot la noi in oras. La plafar mi-a zis ca nu o aduc ca nu e pe lista lor.
Te rog mult Ariela sau cine poate, cumparami-o si mie si pune-o la Posta in colet cu plata ramburs.
Astept raspunul vostru pe mail daniela@romfra.ro !
multumesc anticipat!
am mare nevoie !

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dana,te pregatesi pt bb 2?

Eu am luat prin posta medicamente naturiste de la firma:

ROMPAMAX SRL

TEL:021/3139759
0744/318414

Ii gasesti si pe internet la www.naturaplant.ro.

Eu folosesc branca pt sotul meu care are oligoastenospermie.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput