sucul de morcovi si marul

sucul de morcovi si marul | Autor: dede_89

Link direct la acest mesaj

buna fetelor
am o intrebare este obligatoriu sucul de morcovi zilnic si marul?ca soacramea ma terozrizeaza sa ii dau in fiecare zi
eu am o fetita de 11luni intro zi ii dau suc de morcov a doua zi de mere a treia de portocale si cateodata ii dau din toate trei odata.mar ii dau si cu biscuite.
voi cum procedati cu sucurile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ai mei nu au baut aproape niciodata suc de morcov, mar. Am preferat sa le dau piure de fructe, apoi bucati cand au avut cu ce mesteca. Au ajuns la aproape 4 ani, sanatosi tun si perfect dezvoltati. Deci eu as zice ca nu, nu este obligatoriu sucul.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

si eu la fel ca laura.

am preferat fructele si nu sucul lor (care oricum isi pierde valoarea dupa 15-30 minute).

asadar fructe pasate, acum fructe cu coaja, spalate bine.

iar daca le e sete, apa multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

piti al meu manaca si fructe si bea si aproape zilnic un paharel de suc de porto sau morcov cu mar...asa este are valabilitate doar 15 min dupa stoarcere...pe el il ajuta mult la digestie si sper eu si la okisori...caci avem niste probleme

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Eu i-am dat alternativ, cand suculet, cand piure din fructe. Nu este obligatoriu sa-i dai pe fiecare zi suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sucul nu e foarte indicat nici la copii si nici la adulti. In primul rand ca se pierd foarte repede vitaminele din el, nu contine fibre si contin mult zahar. Cel mai bine e sa dai copilului fructul intreg sau sa le pasezi. Sucul este o alternativa pt mofturicii care nu mananca fructe.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

NU! Al meu n-a pus gura pe suc de morcovi, si nici alte sucuri nu le-a agreat (seamana cu ma-sa ). A mancat, insa, dintotdeauna, foarte multe fructe si legume.
Nu e obligatoriu ca un copil sa primeasca toate alimentele din schema de diversificare, fiecare cu gusturile lui.

Eu am incercat cateva zile, dar dupa ce am aruncat in mod constant pahare intregi de suc pe care nu le bea nimeni si ajungeau sa se altereze am renuntat. Fructe intregi (ma rog, piure cand a fost cazul) si gata!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si eu am evitat sucurile si am preferat sa ii dau fiica-mii piureuri (morcovul il faceam la steamer, iar merele la cuptor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

io i-am dat destul de rar-adica f rar. mai mult bagat in piure cu restul fructelor....

socrela ta sa mai ia o pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

ai dreptate in legatura cu pauza

Mergi la inceput