Roseola - doresc info

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Uite si aici despre roseola:

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/05/roseola-infantum.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

A facut si a mea,acum 2 saptamani...desi nu a stiut sa-mi spuna nici un doctor.3 zile febra 38-39,foarte greu de scazut...apoi,cica a avut puroi in gat si ne-a dat antibiotic.Dupa prima doza febra a scazut si nu a mai aparut.Dupa cele 3 zile de febra,au aparut bubitele.Niste buburuze mici rosii,pe burtica si spate,mai mult in zona de sus.Dupa 3 zile au disparut.Pediatra mi-a zis ca ar fi de la infectia ce a avut-o in corp.Dar dupa ce am citit pe net,e clar ca a fost roseola infantila.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

"Problema" este ca la Matei intai au fost bubitele, mai apoi febra... acum sunt simultan... ce-o fi asta??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

specific roseolei e ca eruptia apare cand cedeaza febra. poate e rubeola sau alceva...
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Noroc cu voi pe forum!

Dupa 4 zile de stres,cu febra,lipsa poftei de mancare,chinuri, ca nici antitermicele nu a vrut sa le ia....m-am lamurit ca si fetita mea de 1 an are roseola!
Azi i-au aparut niste bubite mici si rosietice in zona scutecului initial,dupa care s-au extins pe corp.Febra n-a fost mare zilele trecute iar acum nu mai are.
I-am dat antihistaminice ,dar se pare ca nu cedeaza,eu am pus-o pe seama alergiilor pe care le-a mai facut...
Va rog,spuneti-mi,voi mamici cu experienta:n-ar trebui sa fie ganglionii modificati?Dar analizele de sange?Pt ca ieri am facut analize si sunt ok.Doar analizele specifice de alergie sunt in neregula.
Ar trebui sa o tin in casa pana ii trece?E contagioasa boala?

Sanatate tuturor puilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Atunci ma dau batuta... La noi nu e asa! O fi rubeola? O fi reactie la vaccin? Analizele de sange arata ca ar fi virala...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Nico, multa sanatate! Sa va faceti bine repede! Si o noapte usoara!

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput