cu ce spalam fetitele?

cu ce spalam fetitele? | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Intrebarea completa ar fi "cu ce spalam fetitele in zona intima?". Pitica mea are numai 3 ani, si inca o spal cu produse speciale pentru bebelusi (pentru igiena generala), si ma intreb de pe la ce varsta ar trebui (sau nu) folosite geluri speciale pentru igiena intima, si daca exista ceva pentru copii.
Voi cu ce spalati fetitele? Am intebat o doamna doctor (generalist) treaba asta si mi-a trantit-o ca ce e aia geluri speciale? Ce, pe noi mama ne-a spalat cu geluri speciale, sau cu sapun de casa? Am lasat balta discutia ca nu aveam chef de polemici (doamna era o cunostinta de-a mamei, deci nu eram la nici o consultatie...), dar intrebarea mea a ramas fara raspuns. Asa ca astept parerile voastre.
Cand ar trebui sa incepem sa folosim altceva decat produse de bebelusi? Voi ce folositi?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ca sapun noi folosim preponderent Protex.
Uneori,Luanei,ii cumpar(sau primeste) gel de dus pentru copii...evident ca trebuie sa fie roz...de la marca DM.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu o spal cu gel de dush pentru copii, nu e ceva special pentru zona intima. Am avut de la Nivea, apoi am primit cateva produse nemtesti. Uneori se spala ea singura cu sapunul nostru. N-as cumpara ceva strict pentru zona respectiva.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Cu sapun de bebelusi(Jhonson de regula). Acelasi sapun mi l-a recomandat si mie ginecologul, asa ca si eu il folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

cu sapun intim,Ph 5.ni l-a recomandat pediatrul si il folosesc si eu

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Apa si sapun.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cred ca cel mai bun si bine de folosit fie pt copii fie pt adulti e sapunul de bebelusi.noi folosim sapun sanosan sau bubchen (asa ne-a recomandat dermatologul)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Zona intima a unui copil nu e identica cu zona intima a unei adolescente sau femei. Se intampla lucrri diferite. Votez pentru sapun in toate cazurile, dar mai ales pentru copii. Nu Protex, ci poate ceva cu glicerina.

Cel mai important e sa o inveti sa se stearga din fata in spate pentru a evita infectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Pai cu gelul ei de dus de copii, care oricum are ph neutru ca toate produsele de copii, eu zic ca dimpotriva e important, caci pielea lor nu trebuie agresata cu ceva foarte puternic.

Gelurile intime pentru femei au si ele ph neutru deci ca si produsele de bebei.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cu gel de dus pentru copii. folosim bubchen inca de cand era bebe.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Medicul meu ginecolog are o specializare pe ginecologie infantila. Si la intrebarea asta mi-a raspuns ca trebuie sa folosesc produse pentru bebelusi, nu sapunul intim pe care il folosesc eu. ca altfel functioneaza lucrurile la ea, fata de un adult.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput