La 3 luni doarme 10 ore pe noapte(neintrerupt)

La 3 luni doarme 10 ore pe noapte(neintrerupt) | Autor: erikabap

Link direct la acest mesaj

Fetiza mea de 3 luni doarme cate 10 ore pe noapte,a inceput de la 6 or de pe la 2 luni,apoi 8 si acum 10 de cateva zil,si nu se trezeste plangand de foame ci gangureste sau sta pur si simplu si se uita!:)
Are 4 -5 mese pe zi(si san si formula)la formula mananca cam 180 ml.
Doctoritza mi-a zis sa o trezesc noaptea sa-i mai dau o masa,dar nu stiu ce sa fac,daca ea a luat pana acum bine in greutate(are 5.100,s-a nascut cu 2.900,la iesirea din maternitate a avut 2700)s-ar trzii daca i-ar fi foame!Ziua mai are 2 reprize de somn,adunat sunt cam 14 aore d somn!In rest e tare vioaie si vorbareatza!!
Ai vostri cat dorm?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai ff bine ca doarme noaptea. Esti o mamica norocoasa si nu o trezi pt. papa. Copiii au nevoie si de somn la varsta asta pt. a creste, nu numai de papa.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu am o fetita care a dormit de mica toata noaptea. Am intrebat pediatra ce sa fac inca de la cateva zile de viata si mi-a zis: bucura-te ca doarme si dormi si tu.
Eu zic sa nu-i strici acest bun obicei. Multe mame si-ar dori asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si Mara mea dormea la fel, toata noaptea si pediatra ne-a spus sa o trezim sa-i dam sa manace...Am facut asta cam o saptmana dupa care mi-am spus..daca ei nu-i e foame, eu de ce sa insist? Si doarme si in ziua de azi toata noaptea fara sa se trezeasca.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si al meu Matei a dormit toata noaptea de la 2 luni jumate, si pediatra mi-a zis sa nici nu ma gandesc sa il scol sa ii dau sa pape daca el nu simte nevoia, bucura-te ca ai copil linistit si odihneste-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Sunt atat de invidioasa! Erica are aproape 2 ani si inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte. Oare cat o mai tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

E foarte bine ca doarme noaptea! Mi-as fi dorit si eu, dar fetita mea inca se trezeste de 3-4-5 ori cateodata sa suga (si are peste 1 an jumate). Lasa fetita sa doarma linistita ca mananca destul de bine ziua. Per total/pe zi nu doarme mai mult decat alti copii, ci exact cat ii trebuie.
Pupici si va doresc multa sanatate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

buna,
Cred ca "Doctorita" mai trebuie sa puna mana pe niste carti sa se documenteze. Sa nici nu-ti treaca prin cap sa scoli copilul si sa-i indesi lapte pe gat.
Bucura-te ca doarme atata.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si baietelul meu a inceput sa doarma noptile intregi de la sase saptamani. La fel ca si tine m-am ingrijorat pentru ca imi era teama sa nu se dezhidrateze, dar pediatra mi-a recomandat sa il las sa-si faca somnul. El doarme cam de la 11 seara pana la 7-8 dimineata. Acum are 4 luni si am observat ca in perioadele de crestere (pe la doua luni si acum la patru) a inceput sa se trezeasca iar noaptea (in jur de cinci dimineata si sa ceara papa). Chestia asta a durat 3 zile fix, apoi a revenit la programul lui obisnuit. De aici am tras eu concluzia ca el stie foarte bine ce si cat ii trebuie si ca nu are rost sa il trezesc eu, atunci cans simte nevoia se trezeste singur.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetita mea tot de la 3 luni doarme noaptea cate 9-10 ore. Dupa cum au spus si alte fete, si pe mine m-a sfatuit pediatrul ca NICIODATA, in NICIUN CAZ, noapte sau zi sa nu o trezesc cand doarme linistit. Somnul e de nepretuit in dezvoltarea sistemului lor nervos si in dezvoltarea generala. Si, asa cum realizezi si tu singura, daca i-ar fi foame GARANTAT s-ar trezi!
Uite, sa-ti dau un exemplu: fetita mea incepuse sa se trezeasca noaptea pe la 3 si sa ceara lapte, ea care dormea atat de bine-asa am priceput ca la masa de seara nu-i mai ajunge un simplu iaurt cum ii dadeam inainte ci ii trebuie o masa-masa, consistenta. Problema s-a rezolvat imediat. Copiii iti "spun" cel mai bine care le sunt nevoile iar somnul linistit e semnul cel mai evident ca puiului ii e bine.
Si, asa cum ti s-a spus, bucura-te! E o binecuvantare sa-ti doarma copilul noaptea atat de bine si nu multe mamici SI copii au acest noroc

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Copiii cresc din din somn nu doar din mancare. E ca si cum cineva te-ar trezi din somn sa mananci cand tie iti e somn, nu foame.
Las-o sa dorma. Probabil ziua mananca mai des si recupereaza. Daca ia bine in greutate, nu ai de ce sa iti faci griji. Atatea mamici si-ar dori copii care sa doarma ziua.
Si fetita mea doarme noaptea mai multe ore legat, in medie cam 7-8, dar papa des ziua, si a luat constant in greutate, chiar daca s-a nascut prematur cu greutate mica. Si eu ma temea ca daca o las sa doarma scade in greutate, dar cand o trezeam sugea putin apoi scuipa sau regurgita, si era si maraita. Ii stricam si somnul si nici de mancat nu manca. Pana mi-am dat seama ca daca ii este foame va cere.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput