animale in casa

animale in casa | Autor: Dana Gh

Link direct la acest mesaj

fiica mea de 15 ani vrea un animal de casa, dar eu nu prea sunt de acord deoarece nu mi se pare "igienic".Ea este foarte trista din cauza asta. Ce sa fac?Noi stam intr-un apartament mare, si daca mai "ajuta", ea este nativa in zodia fecioara...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Depinde si de marimea animalului, rasa...
Probabil ca fiica ta ca, mai toti copiii, isi doreste un caine . De ce nu incepeti cu un hamster sau o pasare
Un animal necesita in primul rand atentie, multa dragoste si mai mult atunci cand va programati concediile trebuie sa tineti cont si de el...
Sa ne spui si ce animal isi doreste fata ta.

Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Noi am avut catel in casa si astept cu nerabdare ziua cand vor fi copiii destul de mari ca sa le ofer aceasta responsabilitate.
Este un excelent mod de a-ti lua viata in serios.
Imi aduc aminte ce impact puternic au avut pestii in viata fratelui meu. Cel care era destul de nerabdator si nervos, avea o infinita rabdare cand le schimba apa, cand ii hranea, cand le aranja plantele si incalzitorul in acvariu....cum suferea cand unul din pesti s-antors cu burta-n sus....
Catelul nostru, cand alaptam, statea numai sub scaunul pe care stateam, si sa dea sfantul sa ma deranjeze careva.... Iar copilul nici nu tresarea cand mai latra catelul, ca-i stia glasul inca din burtica. Din pacate catelusul a murit chiar inainte sa-l nasc pe a-l doi-lea copil, dar, abia astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si-a dorit dintotdeauna un animalutz? Atuci este (cred eu) destul de mare ca sa-l ingrijeasca singura - cu exceptia asistentei medicale, desigur. Cat despre partea cu "igienic"... poti sa mai lasi de la tine?
Pe de-alta parte, poa' sa fie o toana de adolescenta care fie vrea dragoste neconditionata (cum numai un animalut iti ofera), fie vrea sa se dea "rotunda" in parc, sau e vre-o moda...

quote:
...Ea este foarte trista din cauza asta...
Pai, io, cand eram de cin'spe ani, gaseam motive de tristete in orice! Sau, mai degraba, cautam scuze pentru melancolia blegoasa care ma apucase.

Q (Gabriela)

Mergi la inceput