Am auzit la tv ca cei care au terminat anul acesta facultatea sau liceul si se angajeaza primesc ceva bani din partea statului,cica vreo 10 milioane pt a incuraja tinerii la munca.Voi a-ti auzit de asa ceva?
Unde ar trebui sa ma interesez?Sau probabil e vreo gluma proasta de-a statului,ca multe altele?!!
Dana
Buna Dana,
Eu am auzit ca se acorda facilitati pentru infiintarea de noi firme , dar numai la studenti, in sensul ca sunt scutiti de plata taxelor aferente.Asta , ar insemna, pentru o firma cu toate obiectele de activitate in statut , ceva in jur de 7 milioane.
Daca aflu ceva de ce zici tu , te anunt. Oricum cred ca ar trebui sa intrebi la AJOFM local.
Ce mai stiu e ca se acorda facilitati angajatorilor(firmelor), pentru angajarea de absolventi, someri , etc . in sensul ca AJOFM plateste contravaloarea salariului net pe o perioada de 1 an iar firma plateste darile la stat si se obliga sa mentina locul de munca cel putin trei ani.
Bafta multa. Monica.
Este in discutie prima de angajare, dar se pare ca sindicatele nu sunt de acord, asa ca nu e nimic sigur pana acum.
Livia
Despre facilitati acordate studentilor am auzit si eu.Am un vecin care si-a deschis o firma,e student si plateste fff putin taxe.
Totusi daca aflati ceva despre banii aia...sa-mi ziceti.
Pupici
Dana
Draga Dana,
Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar stimabilul guvern a renuntat la aceasta hotarare, deoarece a ajuns la concluzia ca n-are de unde sa scoata banii necesari. A fost o chestie electorala a onorabilului ministru, gen scoala de soferi gratuita pentru tineri. O sa mai auzim de astea in anul electoral care vine.
Oana
Ma gandeam eu ca e o minciuna gogonata,dar eu mai am 3 ani de facultate asa ca sper..poate pe-atunci primim ceva?!?!
Dana&bb Andy