Petrecere in pijama

Petrecere in pijama | Autor: Alexia27

Link direct la acest mesaj

Am deschis subiectul asta in urma unor referiri facute la tema "petrecere in pijama" la un alt subiect. Eu, personal nu am nimic impotriva, dar, am vazut ca sunt persoane care nu agreeaza genul acesta de intalniri. Mi-ar placea o discutie cu puncte de vedere diferite, pro-uri, contra...or fi niste lucruri la care nu m-am gandit si care, au cel putin potentialul de a-mi schimba parerea.
Deci: sunteti de acord cu petrecerile in pijama?

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, eu abia astept sa mai creasca fie`mea si prietenele ei sa putem face aceste party-uri
Avem un grup de vreo 8 fete care sunt sigura ca s-ar distra enorm de mult vizionand un film, ascultand muzica, facandus-i manichiura si incercand diverse freze (noi din`astea faceam la vremea aia, iar prajiturile mamei mele erau atat de apreciate ).

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu nu am inteles niciodata ce-au parintii cu petrecerile un pijama......

mie imi ziceau "da tu n-ai casa? de tre sa dormi in alta parte???" niciodata n-au inteles si mereu era o problema cand vroiam sa dorma la o prietena... dar niciodata nu am cedat si intotdeauna am castigat

acu ceva timp am vb cu niste rude din SUA si ziceau ca tre sa fuga, ca fetita lor de 4 ani e invitata sa "sleep over" la o colega de gradi !

abia astept si eu o parere contra, argumentata si normala !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pro!

as recomanda chiar petrecere in pijama pentru mamici. de ce nu? tip spa - masti de fata, ev. preparate in casa, manichiura, pedichiura, de ce nu inchiriat un maseur
tacos, un pahar de vin muulte dulciuri :) si la fel de multe discutii, jocuri (guitar hero contest, karaoke)
sau o comedie romantica si idei ar mai fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Si cand eram eu mica erau la mare moda. Pana pe la vreo 12 ani ne alergam prin casa, ne jucam, mai vedeam un film de groaza, mancam clatite, floricele... Cand am mai crescut ne povesteam secrete, de cine ne place, ne machiam, chicoteala tinea pana tarziu in noapte desi parintii dadeau stingerea!

Am amintiri super de pe vremea aia. Daca se iau cateva precautii ( sa cunosti bine familia la care merge copilul, sa stabilesti cu copilul sa te sune la un moment dat, sa stie copilul ca daca vrea acasa te vei duce dupa el la orice ora ) nu vad de ce m-as opune.

Mergi la inceput