recomandare dr. neurolog

recomandare dr. neurolog | Autor: Ellenuta

Link direct la acest mesaj

buna

va rog frumos, imi puteti recomanda un dr neurolog bun pentru fetita mea (1,4 ani)?

aseara am avut parte de o intamplare nefericita .. i s-a inclestat o manuta, fata i s-a facut rosie ca focul si a inceput sa tremure usor. a avut doua episoade a maxim 3 secunde. am sunat la dr pediatru care mi-a spus s-o monitorizez si daca mai se intampla, Doamne fereste, sa mergem la un consult neurologic.

desigur, ii vom face si o serie de analize sa vedem exact cum sta.

va multumesc anticipat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buciurlerica spune:

Prof.Sanda Magureanu. Puteti face programare la policlinica cu plata Batistei -pentru copii;tel.021.3151643. Este o persoana f.draguta, si foarte buna in meserie.O mai gasiti si la spitalul nr.9 -cred ca se numeste Al.Obregia,este sefa sectiei neuro-psihiatrie infantila dar acolo este greu de contactat.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ai putea sa te duci cu ea direct la spitalul de neuropsihiatrie Obregia (fostul numarul 9) daca ai trimitere de la medicul de familie.

Acolo vei gasi mai multi neurologi buni, dna Magureanu este sefa. Noi am fost la dna doctor Burloiu.

Ce e bine, e ca iti pot face acolo direct EEG-ul (electroencefalograma) si au experienta deoarece au vazut multe cazuri.

In locul tau nu as astepta sa mai faca o data, ci m-as duce cu ea la un control si un EEG.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumesc frumos!

de dr andrei zamfirescu de la medicover, clinica de pediatrie ati auzit ceva?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dr Craiu- un dr deosebit si un om!..o gasesti tot la spitalul 9 dar si la cmu unirea...
sanatate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr dr. Dana Craiu .
E doar experienta mea cu ea cand Andrei avea numai 3 luni.
De 21 dec2007, ziua in care am ajuns la ea, executat eeg si consult, am sa-mi amintesc toata viata. M-a marcat aceasta zi care mi-a spulberat orice sperante. A fost ziua in care dr. Dana Craiu l-a tratat pe Andrei ca pe un simplu material didactic, in fata a peste 20 de studenti, fara sa tina cont de noi parintii, care eram cu sufletele zdrobite de durere.
Nu vroiam decat un consult normal, o parere de profesionist bazata pe cunostiintele dumneaiei in domeniu.
Nimic mai mult.
DIn punctul ei de vedere, Andrei era un caz pierdut.
Deci dr. Dana Craiu !

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Nana imi pare rau ..nu am stiut de experienta voastra...cu noi s-a purtat minunat poate si pentru ca pe noi ne desfintase alt dr cu diagnosticul de retard psiho-motor si cu o ditamai lista de medicamente...pe noi ne-a ajutat enorm...e trist sa vezi ca un dr care poate sa se poarte frumos si sa te ajute pe altul il pune la pamant

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Bubulina cand am spus ca Andrei a fost material didactic efectiv asa a fost. Lua un piciorus il ridica il lasa sa cada timp in care le preda elevilor. Mai lua o manuta o ridica o lasa sa cada il intorcea pe burta pe spate il tinea suspendat in aer d eun picior si il balansa in tot acest timp ea preda studentilor.
La final: si acum cine vrea sa execute aceleasi manevre ca si mine?
Cine vrea sa se spele pe maini inainte sa il atinga pe bebe. Atunci am intervenit eu si am spus stop. Asta inainte sa se apuce o studenta de Andrei si dupa ce spusese ca e hipoton nu-si tine capul are epilepsie si medicamente sunt multe de incercat iar daca nu rezolvam nimic cu medicamente stie ea un dr in Germania care face operatii ptr asa ceva.
Diagnosticul l-a pus in 2 timpi si 3 miscari fara sa intrebe nimic de cand s-a nascut copilul.
Cam asta in mare ca e dureros sa-mi reamintesc.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Nana imi pare tare rau ...noiam stat o ora si ceva si l-a anlizat pe toate partile inclusiv luat de o mana si de un picior dar vroia sa vad daca il apropie de pat cum reactioneaza...intinde sau nu mana etc...si nu erau studenti...pupa fluturasul mic si multa sanatate va

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Bulinuta- crede-ma ca stiam ce inseamna un control neurologic ptr ca aveam la activ 3 luni de asa ceva- spitalizari terapie intensiva- controale peste controale etc.
Pe mine m-a frapat efectiv cum s-a purtat ea.
Am uitat sa spun ca am ajuns la ea dupa nshpe telefoane date de aici si dupa ce madam Magureanu ne-a anuntat in ultim moment- mai exact cand eram pe drum spre Bucuresti - ca a intervenit ceva urgent si nu ne mai poate primi ea- dar sa stam linistiti ca e plaseaza la mana ei dreapta- Dana Craiu.
In fine- a fost experienta noastra care mi-a lasat un gust amar si am jurat ca nu mai calc in viata mea la ea.
Si ca sa vezi ca nu m-am invatat minte in continuare caut un medic neurolog in Ro care sa-l mai vada pe Andrei- desi el este bine acum- evolueaza in directia care trebuie- este urmarit indeaproape aici si tratat ca un "omult" cu drepturile care-i revin.
Multa sanatate tuturor!

Ellenuta imi cer scuze ca am acaparat subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismari spune:

Buna,Ellenuta.Un dr.de care eu am fost foarte multumita este Catrinel Iliescu.Sanda Magureanu,te sfatuiesc sa nu mergi la dansa,consult foarte superficial,in schimb doamna dr.catrinel merita nota 10.Datorita dansei puiul meu nu mai este hipoton axial.

Mergi la inceput