Scaderea poftei de mancare de la remediu homeopat

Scaderea poftei de mancare de la remediu homeopat | Autor: connie1974

Link direct la acest mesaj

Buna,

Acum cateva saptamani i-am dat copilului meu un remediu homeopat, Sulphur C200, recomandat de dr, timp de 5 zile. La controlul de 2 saptamani, m-a intrebat daca am sesizat ceva schimbari, dar nu observasem. Era interesata in special daca i-a scazut pofta de dulce, ca lui ii place sa manance dulce. Dupa aia mi-am dat seama ca de o perioada (dupa ce i-am dat remediul) nu mai are pofta de mancare. Adica el care "fura" cate o felie din muschiulet sau ce aveam preparat si fugea prin casa sa o manance, carne manca foarte bine, acum refuza dupa cateva imbucaturi, si nici seara nu mai mananca cum manca. Credeti ca poate fi de la remediul homeopat? Pentru ca am auzit ca pot fi anumite reactii, chiar dr mi-a zis ca poate raci mai tare, poate face febra etc. Altcineva a zis ca a observat ca se ducea pielea copilului de pe picioare.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Nu stiu din ce cauza ar putea fi, insa iti pot spune ce am dat eu copilului meu si care a fost foarte bun: HELMIFLORES, este tot un remediu homeopat cu ajutorul caruia copilului i-a revenit pofta de mancare.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Mersi, asta este pentru paraziti, din cate stiu, nu?
S-ar putea sa aiba paraziti, ca zicea la un moment dat ca il mananca si funduletul, chestia e ca la analizele la scaun nu i-a iesit.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput